Stoiximan Super League

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Χουανφράν

Σε συμφωνία με την Σαραγόσα για την απόκτηση του Χουανφράν προχώρησε η ΑΕΚ, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 32χρονος αριστερός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο έναντι 1,4 εκατ. ευρώ. Mε αυτόν τον τρόπο κλείνει μια από τις δύο τρύπες στο ρόστερ της "Ένωσης", η άλλη αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ. Ιταλικές σειρήνες για Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Τον 22χρονο Ουρουγουανό αριστερό μπακ, Φεντερίκο Πέρεθ δοκιμάζει ο Γιώργος Δώνης. Άρχισε το «μοντάρισμα» στο Λέογκανγκ, με τον Έλληνα τεχνικό να βάζει τις φωνές στους παίκτες του. Το Σάββατο το φιλικό απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ (19:00, Novasports 1). Ριβάλντο, Γεωργέας, Καφές και Μαϊστόροβιτς οι .

Σε συμφωνία με την Σαραγόσα για την απόκτηση του Χουανφράν προχώρησε η ΑΕΚ, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 32χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο έναντι 1,4 εκατ. ευρώ. Mε αυτόν τον τρόπο κλείνει μια από τις δύο τρύπες στο ρόστερ της "Ένωσης", η άλλη αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ. Ιταλικές σειρήνες για Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Τον 22χρονο Ουρουγουανό αριστερό μπακ, Φεντερίκο Πέρεθ δοκιμάζει ο Γιώργος Δώνης. Άρχισε το «μοντάρισμα» στο Λέογκανγκ, με τον Έλληνα τεχνικό να βάζει τις φωνές στους παίκτες του. Το Σάββατο το φιλικό απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ (19:00, Novasports 1). Ριβάλντο, Γεωργέας, Καφές και Μαϊστόροβιτς οι αρχηγοί της νέας περιόδου.

«Έκλεισε» τον Χουανφράν

Μπορεί να καθυστέρησε, όμως η ΑΕΚ βρήκε αυτόν τον παίκτη που έψαχνε για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας. Αυτός είναι ο Χουανφράν. Ο «δικέφαλος» είχε συμφωνήσει με τον Ισπανό αμυντικό για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, αλλά συμφώνησε και με την Σαραγόσα για την παραχώρηση του παίκτη. Η ισπανική ομάδα τον αποδέσμευσε και η ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί να την αποζημιώσει. Οι ετήσιες απολαβές του 32χρονου άσου θα ανέρχονται στα 700.000 ευρώ. Την Δευτέρα θα μεταβεί στην Αυστρία συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του και έναν εκπρόσωπο της Σαραγόσα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η Σαραγόσα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τη λύση συνεργασίας της με τον Χουανφράν.

Δημοσίευμα για «Παπά» και Τζένοα

Στο στόχαστρο της Τζένοα φαίνεται ότι παραμένει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα “Calciomercato”, άνθρωποι της βρίσκονται στην Αθήνα για να συζητήσουν την περίπτωση απόκτησης του νεαρού αμυντικού.

Δοκιμάζει αριστερό μπακ

Αριστερό μπακ πήρε η ΑΕΚ με την επικείμενη απόκτηση του Χουανφράν. Ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης δοκιμάζει από την Παρασκευή στο Λέονγκαγκ ένα Ουρουγουανό, ονόματι Φεντερίκο Πέρεθ, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και εάν πείσει θα αποκτηθεί. Πέρσι, αγωνίστηκε στην Πενιαρόλ και είναι ύψους 1.80μ.. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά ίσως γίνουν προσπάθειες για να σπάσει αυτό.

Χωρίς Σκόκο αλλά με Μπερνς

Ένα ακόμα φιλικό δίνει το Σάββατο η ΑΕΚ, αυτή τη φορά κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει κάποια πράγματα από τους παίκτες του. Πιο συγκεκριμένα τις προηγούμενες μέρες έχει γίνει δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και θα περιμένει να δει αυτά που έχει ζητήσει. Δεν θα αγωνιστεί ο Νάτσο Σκόκο, για λόγους προφύλαξης, εν αντιθέσει με τον Νέιθαν Μπερνς που θα χρησιμοποιηθεί.

Το βάρος στην τακτική

Με πρωινή προπόνηση συνέχισαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική, ενώ παίχτηκε και οικογενειακό δίτερμα σε μικρό γήπεδο. Στο γυμναστήριο έμεινε ο Νάτσο Σκόκο και ο Εντίνιο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του σε ειδικό μηχάνημα για τα γόνατα.

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης έριξε το βάρος σε ασκήσεις για την κατοχή της μπάλας, στις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων. Ο Νάτσο Σκόκο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επανένταξης του, κάνοντας τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Το Σάββατο, μπορεί να έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Γκρόιτερ Φιρτ το απόγευμα, όμως το πρωί οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν κανονικά προπόνηση στις 10:30.

Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x