Stoiximan Super League

Στην ΑΕΚ τελικά ο Μπασινάς!

Λίγα λεπτά μετά την απόσυρση ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Άγγελο Μπασινά. Η πρόταση της «Ένωσης» στον διεθνή μέσο είναι για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ, αίτημα το οποίο δεν έκανε δεκτό η ομάδα του Πειραιά και ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές. Η διαφαινόμενη πώληση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Τζένοα επιτάσσει την απόκτηση ενός έμπειρου και «στυλοβάτη» κεντρικού αμυντικού. Νούμερο 1 στόχος της ΑΕΚ, τη δεδομένη χρονική περίοδο, είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει συζητήσει με τον πρώην αμυντικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση».

Λίγα λεπτά μετά την απόσυρση ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Άγγελο Μπασινά. Η πρόταση της «Ένωσης» στον διεθνή μέσο είναι για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ, αίτημα το οποίο δεν έκανε δεκτό η ομάδα του Πειραιά και ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές. Η διαφαινόμενη πώληση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Τζένοα επιτάσσει την απόκτηση ενός έμπειρου και «στυλοβάτη» κεντρικού αμυντικού. Νούμερο 1 στόχος της ΑΕΚ, τη δεδομένη χρονική περίοδο, είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει συζητήσει με τον πρώην αμυντικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση». Το ενδιαφέρον για τον υψηλόσωμο άσο αναμένεται να επισημοποιήσει και η Λα Κορούνια!

Παίρνει Μπασινά!

Η ΑΕΚ είχε αφήσει να φανεί ότι κινείται αποκλειστικά τις τελευταίες ώρες για τον αντικαταστάτη του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, έχοντας κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης που από την αρχή είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει η ΑΕΚ τον Άγγελο Μπασινά για την μεσαία γραμμή, περίμενε τις εξελίξεις της υπόθεσης του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής άσος δεν τα βρήκε με την ομάδα του Πειραιά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Αντίθετα, ο έμπειρος μέσος δέχτηκε πρόταση για τριετές κλειστό συμβόλαιο από την «Ένωση», εξέλιξη που τον οδήγησε σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Οι ετήσιες απολαβές του στον «δικέφαλο», θα ανέρχονται στα 900.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο κλείνει μια ακόμα τρύπα στο ρόστερ της ομάδας, αφού ο Γιώργος Δώνης έψαχνε για ένα αμυντικό χαφ, που δεν θα αναλώνεται στον ανασταλτικό τομέα και θα βοηθάει δημιουργικά. Αυτό το εντόπισε στο πρόσωπο του Άγγελου Μπασινά.

Ποντάρει σε Κυργιάκο

Η διαφαινόμενη πώληση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Τζένοα επιτάσσει την απόκτηση ενός έμπειρου και «στυλοβάτη» κεντρικού αμυντικού. Νούμερο 1 στόχος της ΑΕΚ, τη δεδομένη χρονική περίοδο, είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει συζητήσει με τον πρώην αμυντικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και με τα υπάρχοντα δεδομένα ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση». Μένει να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του «Παπ» στην ιταλική ομάδα για να κινηθούν οι οριστικές διαδικασίες απόκτησης του «Sotis».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 800.000 ευρώ (όσα παίρνει ο Μαϊστόροβιτς), συν μπόνους που θα ανεβάσουν το ποσό στο 1 εκατ. ευρώ. Από το περιβάλλον του παίκτη, αλλά και από τον ίδιο, δεν επιβεβαιώνεται, πάντως, το παραμικρό. Η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να αποκτήσουν τον Κυργιάκο είναι δεδομένη, αλλά σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η παραχώρηση του 20χρονο αμυντικού η μεταγραφή δεν θα γίνει.

Πρωινή προπόνηση

Παρότι είχε προγραμματιστεί φιλικό το απόγευμα κόντρα στην Κότμπους, πραγματοποιήθηκε κανονικά πρωινή προπόνηση. Αυτή έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς, με τους παίκτες να κάνουν ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα. Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ έκανε ο Χουανφράν. O Iσπανός αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι: Σάχα, Παπασταθόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Πέρες, Ράμος, Ρίκκα, Καφές, Χετεμάι, Ριβάλντο, Παυλής και Μπλάνκο, που αγωνίστηκαν βασικοί στο φιλικό.

Την Τετάρτη για Παπασταθόπουλο

Η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Τζένοα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είναι δεδομένη. Ωστόσο, ο παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί από την ιταλική ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και ο νεαρός αμυντικός να γίνει κάτοικος Γένοβας.

Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x