Stoiximan Super League

Κρίσιμο ραντεβού

Η τελευταία πράξη στην υπόθεση Ντιόγο αναμένεται να «παιχτεί» το βράδυ της Τετάρτης (6/8). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μαζί με τον μάνατζερ του θα μεταβούν στα γραφεία της Πορτουγκέζα και θα πιέσουν για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Από πλευράς «ερυθρόλευκων» υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει θετικά. Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, που σχετίζεται με την απόκτηση του Ντιόγο, είναι ικανό να «παγώσει» τη μετακίνηση του στράικερ της Σαχτάρ στο λιμάνι. «Μύλος» με Πελετιέρι. «Μπορούμε να κατακτήσουμε οποιαδήποτε διοργάνωση», τα του Ντούντου.

Η τελευταία πράξη στην υπόθεση Ντιόγο αναμένεται να «παιχτεί» το βράδυ της Τετάρτης (6/8). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μαζί με τον μάνατζερ του θα μεταβούν στα γραφεία της Πορτουγκέζα και θα πιέσουν για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Από πλευράς «ερυθρόλευκων» υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει θετικά. Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, που σχετίζεται με την απόκτηση του Ντιόγο, είναι ικανό να «παγώσει» τη μετακίνηση του στράικερ της Σαχτάρ στο λιμάνι. «Μύλος» με Πελετιέρι. «Μπορούμε να κατακτήσουμε οποιαδήποτε διοργάνωση», τα λόγια του Ντούντου.

Τελειώνει του Ντιόγο

Σήμερα τα σπουδαία στην υπόθεση Ντιόγο…! Στις 20:00 ώρα Ελλάδος έχει οριστεί συνάντηση του 21χρονου άσου (μαζί με τον μάνατζερ του) με τους ιθύνοντες της Πορτουγκέζα, προκειμένου να συζητηθεί η πώλησή του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο παίκτης θα ασκήσει έντονη πίεση στη διοίκηση της ομάδας του και λέγεται πως σε περίπτωση που του αρνηθούν τη μετακίνησή του στον Πειραιά, θα αρνηθεί και εκείνος με τη σειρά του να παραχωρηθεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το ποσό που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει η αίσθηση πως θα πλησιάσει και τα 12 εκατ. ευρώ. Όπως και να’ χει, όμως, νεότερα επί του θέματος και οριστικές εξελίξεις αναμένουμε ως το βράδυ. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο λιμάνι είναι αισιόδοξοι για αίσιο τέλος της πολυαναμενόμενης αυτής μεταγραφής…

Πρόταση για Πελετιέρι;

Η μία πληροφορία αναιρεί την άλλη και, επομένως, ότι γράψουμε για τον Αγκουστίν Πελετιέρι θα είναι παρακινδυνευμένο… Φήμες από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα καταθέσει- εντός ολίγων ημερών- πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στη Λανούς για την αγορά του νεαρού αμυντικού χαφ. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για παραχώρηση του Κριστιάν Λεντέσμα, προκειμένου να μειωθεί το κόστος. Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε χθες πως: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού από τον Τύπο. Κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Ασφαλώς και θα με ενδιέφερε. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη».

Τα πράγματα, όμως, αρχίζουν να περιπλέκονται μετά τα όσα δήλωσε στη «SportDay» ο αντιπρόεδρος της αργεντινικής ομάδας, Νικολάς Ρούσο: «Είχε επικοινωνήσει μαζί μας ένας μάνατζερ εκ μέρους του Ολυμπιακού προκειμένου να μάθει υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Πελετιέρι. Εννοείται πως δεν μπορώ να αποκαλύψω τις οικονομικές μας απαιτήσεις. Ωστόσο, δεν υφίσταται θέμα πλέον. Με πήρε ο ίδιος άνθρωπος πριν από δύο μέρες και μου είπε πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει τελικά πρόταση για τον ποδοσφαιριστή».

*Η Πολωνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Μίχαλ Ζεβλάκοφ στην Εθνική της ομάδα. Η κλήση αφορά το φιλικό παιχνίδι Ουκρανία - Πολωνία που θα γίνει στις 20 Αυγούστου.

**Η Σλοβενική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Μίρνες Σίσιτς στην Εθνική της ομάδα. Η κλήση αφορά το φιλικό παιχνίδι Σλοβενία - Κροατία που θα γίνει στις 20 Αυγούστου στο Μάριμπορ.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x