Για οργανωμένο έγκλημα σε βάρος του έκανε λόγο ο Τάσος Γκούσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής των 200 μέτρων, ο οποίος βρέθηκε "θετικός" σε έλεγχο ντόπινγκ λίγο μετά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, μίλησε μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, όπου και υπερασπίστηκε, με σθένος, τη θέση του και έκανε λόγο για σκευωρία εναντίον του.

Χαρακτηριστικά, οι δηλώσεις του Γκούση είχαν ως εξής: «Δε ξέρω αν πρόκειται για σκευωρία, αλλά θεωρώ ότι η αθωότητά μου φαίνεται από το γεγονός ότι, πριν καν ανοιχτεί το δεύτερο δείγμα, βγήκα να μιλήσω από μόνος μου. Δεν είχα και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν να πετύχουν. Με πνίγει το δίκιο και θα φτάσω μέχρι τέλους. Το μπουκαλάκι το έχω πιάσει εγώ και ένας ακόμα άνθρωπος. Θεωρώ ότι έχει ανοιχτεί από άλλον και έχει μπει η ουσία μέσα επίτηδες. Είναι παρόμοια με την περίπτωση του Δημήτρη Ρέγα, η οποία πέρασε απαρατήρητη, γιατί δεν το "κυνήγησε". Εγώ θα το "κυνηγήσω". Μπορεί το παιχνίδι να παίζεται πίσω από τον ΣΕΓΑΣ, για να καταστρέψουν την ομοσπονδία και όχι πίσω από την πλάτη μου. Αν έπαιρνα αυτήν την ουσία, θα το παραδεχόμουνα. Είναι έγκλημα αν το έκανα. Άλλοι έχουν κάνει το έγκλημα» και κατέληξε λέγοντας πως: «Έχω σκεφτεί τα πάντα, πάω να τρελαθώ και αυτό που προσπαθώ είναι να μη βγω, στο τέλος, τρελός. Έλεος πια. Ελπίζω να είμαι το τελευταίο θέμα αυτής της πλεκτάνης, γιατί πρόκειται περί οργανωμένου εγκλήματος. Και αυτός που το κάνει, να ξέρει ότι θα το βρει από τον Θεό».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κρητικός

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ