Παλαιότερες

Κοίτα πώς τον κατάντησες

SportDay

Από τον χθεσινό Ολυμπιακό έλειπε μόνο το κόκκινο φωτάκι. Αυτό το οποίο θα πρέπει να το βάλει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Θα χρειαστεί και να το ανάψει. Γιατί, χθες ο Ολυμπιακός είχε από την κορυφή ως τα νύχια την εικόνα του «σπιτιού» με το κόκκινο φωτάκι.

Μια ομάδα που πήγε στην Κύπρο για τουρισμό, μια ομάδα που πήγε στην Κύπρο ρωτώντας αν ήρθε ο Ντιόγο ή όχι, μια ομάδα που πήγε στην Κύπρο χωρίς επιθετικούς, διότι ο πρόεδρός της πούλησε δύο (Λούα Λούα, Νούνιες), απελευθέρωσε έναν (Κωνσταντίνου) και δεν πήρε κανέναν.

Μία ομάδα γεμάτη από παράγοντες ανίκανους που δεν φρόντισαν να υπερασπίσουν όχι μόνο την περιουσία του Ολυμπιακού (10-15 εκατ. ευρώ θα χάσουν αν μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ) αλλά ούτε την τιμή της. Με απόλυτη ευθύνη του Σωκράτη Κόκκαλη και των συνεργατών του (πρώτος και καλύτερος ο Χρυσικόπουλος), ο Ολυμπιακός ξεφτιλίστηκε.

Ξεφτιλίστηκε γιατί πρώτα και πάνω απ' όλα ήταν αλαζόνας. Αλαζόνας στον αγωνιστικό χώρο όπου μπήκε πιστεύοντας ότι θα κάνει περίπατο, αλλά και με αλαζονική συμπεριφορά από τη διοίκησή του, η οποία πίστεψε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται καν επιθετικό για να μπει στους ομίλους. Πολλές φορές, όμως, κάποια πράγματα ερμηνεύονται πολύ απλά.

Οπως ο κόσμος, έτσι και το ποδόσφαιρο, είναι δίκαια. Η αχαριστία του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος ξήλωσε κατά σειρά τον προπονητή που του έφερε τα πρώτα «διπλά» στην Ευρώπη, τον τεχνικό διευθυντή που βοήθησε τα μέγιστα να φτιαχτεί αυτή η ομάδα, τον ίδιο τον γιο του που συντόνισε όλη αυτή την προσπάθεια, και στο τέλος ακόμα και αυτή την ίδια την ομάδα που μέσα σε ένα χρόνο έκανε τόσο πολλά, δεν θα μπορούσε να μείνει απλήρωτη.

Το χθεσινό 3-0 της Κύπρου ήταν απλώς θεία δίκη. Τώρα ο Kόκκαλης ας πάει στο Καραϊσκάκη σε 15 βράδια να ακούσει όσα του αρμόζουν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x