Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Πηγής Δεβετζή αύριο (04:40 ώρα Ελλάδος) στα προκριματικά του μήκους. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αισθανόταν χθες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του τελικού στο τριπλούν, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε ο προπονητής της, Θανάσης Σιούντρης: «Σήμερα έχουμε την απονομή και αύριο τον προκριματικό. Για να είμαι ειλικρινής, αν το μήκος προηγούταν του τριπλούν, δεν θα αγωνιζόμασταν. Είχε κάποια προβλήματα στον τελικό του τριπλούν κι αυτό σημαίνει ότι αύριο θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, κατά την προθέρμανση, και θα πάρουμε την απόφασή μας. Αν είναι σε θέση να σταθεί αξιοπρεπώς, θα αγωνιστεί. Αν είναι να πηδήξει 6,40, που μπορεί να το κάνει με δύο διασκελισμούς, τότε αυτό δεν έχει κανένα νόημα», είπε ο προπονητής της Δεβετζή και συμπλήρωσε: «Το τριπλούν και το μήκος είναι εντελώς διαφορετικά αγωνίσματα. Ο κόσμος ίσως τα συγχέει, επειδή και τα δύο διεξάγονται σε σκάμα. Απαιτείται διαφορετική προετοιμασία, διαφορετική τεχνική, διαφορετική προσέγγιση. Ανέλαβα την Πηγή ως Ολυμπιονίκη, κρατήθηκε σε υψηλό επίπεδο και τώρα έγινε ξανά Ολυμπιονίκης. Οφείλω να προστατεύσω αυτόν τον άνθρωπο. Νσ του πω τι είναι το σωστό. Δεν υπάρχει λόγος να συμμετάσχει στο μήκος, αν δεν είναι στην κατάλληλη κατάσταση για να περάσει στον τελικό».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ