Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Περί νεκρών και οργανωμένου εγκλήματος

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε και πάλι στη Φανή Χαλκιά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε συνέντευξή του στο «Associated Press». «Δεν μιλάω για νεκρούς ανθρώπους. Όποιος κάνει τέτοιες ενέργειες ουσιαστικά αυτοκτονεί. Και όταν κάποιος αποφασίζει να αυτοκτονήσει δεν μπορείς να τον σταματήσεις», δήλωσε

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε και πάλι στη Φανή Χαλκιά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε συνέντευξή του στο «Associated Press». «Δεν μιλάω για νεκρούς ανθρώπους. Όποιος κάνει τέτοιες ενέργειες ουσιαστικά αυτοκτονεί. Και όταν κάποιος αποφασίζει να αυτοκτονήσει δεν μπορείς να τον σταματήσεις», δήλωσε.

Παράλληλα έκανε λόγο για οργανωμένο έγκλημα αναφορικά με το ντόπινγκ στην Ελλάδα και τόνισε την ανάγκη λήψης μέτρων από το κράτος. «Υπάρχουν 15 άνθρωποι, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την ίδια ουσία. Αυτό είναι το πιο παράξενο πράγμα, καθώς οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια. Υπάρχει ένα οργανωμένο έγκλημα, καθώς φαίνεται ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολλά λεφτά. Φυσικά πάντως και είναι οργανωμένο το όλο γεγονός, γιατί υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με την ίδια ουσία», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν είμαι αστυνομικός, ούτε ντέτεκτιβ, ούτε δικαστής. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και θα πρέπει να ασχοληθεί η Πολιτεία με το θέμα και να βρει μια λύση. Εάν θέλουν να βρουν λύση θα βρουν και πιστεύουν ότι θέλουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x