Ελλάδα

Ολυμπιακός για Γλυνιαδάκη;

Πρόταση στο Μαρούσι για την απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη φέρεται πως ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, ωστόσο φαίνεται πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκρινε αναγκαία την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού παρά την παρουσία των Μπουρούση, Σχορτσιανίτη, Βούιτσιτς, Ερτσέγκ και Βουγιούκα. Ο 27χρονος σέντερ από τα Σφακιά είναι πολύ γνωστός στον «δράκο» από τη συνεργασία τους στην Εθνική ομάδα. Με γύψο επέστρεψε από τις διακοπές του ο Ματσιγιάουσκας.

Πρόταση στο Μαρούσι για την απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη φέρεται πως ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, ωστόσο φαίνεται πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκρινε αναγκαία την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού παρά την παρουσία των Μπουρούση, Σχορτσιανίτη, Βούιτσιτς, Ερτσέγκ και Βουγιούκα. Ο 27χρονος σέντερ από τα Σφακιά είναι πολύ γνωστός στον «δράκο» από τη συνεργασία τους στην Εθνική ομάδα. Οι άριστες σχέσεις των δύο ΚΑΕ, κάτι που έχει φανεί και από τους δανεισμούς των Σεϊμπούτις παλαιότερα και Μαυροκεφαλίδη φέτος, ανοίγουν το δρόμο για τη μεταγραφή.

Την περασμένη περίοδο είχε 5,4 πόντους και 3,4 ριμπάουντ σε 25 συμμετοχές στην κανονική περίοδο της Α1, ενώ σε 12 ματς στα play-offs είχε 5,2 πόντους και 2,9 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα Χανιά και από το 1997 έως το 2001 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό κατακτώντας μαζί του τρία πρωταθλήματα (1999, 2000 και 2001) και την Ευρωλίγκα (2000). Ακολούθως αγωνίστηκε σε Πανελλήνιο (2001/02), Περιστέρι (2002/03), ΑΕΚ (2003-2005 και 2007) και Βίρτους Μπολόνια (2007), ενώ πέρασε και από τις ΗΠΑ αγωνιζόμενος στο NBDL με τους Αλμπουκέρκι Θάντερμπερντς, καθώς και στο ΝΒΑ με τους Σιάτλ Σουπερσόνικς.

Επέστρεψε τραυματίας ο «Μάτσε»

Με γύψο επέστρεψε από τις διακοπές του ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας. Ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ είπε στους ανθρώπους της ομάδας πως τραυματίστηκε στην ποδοκνημική σε μία ατομική προπόνηση που έκανε. Αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των «ερυθρολεύκων», αφού στον «Μάτσε» δεν έχει δοθεί κανένα πρόγραμμα εκγύμνασης και δεδομένου του ιατρικού του ιστορικού και των προβλημάτων του θα έπρεπε να είχε συμβουλευτεί το ιατρικό τιμ του συλλόγου. Η «πρωτοβουλία» αυτή του Ματσιγιάουσκας επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση του και δεν αποκλείεται να οδηγήσει και στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στο μεταξύ, ο Νίκολα Βούιτσιτς είναι από χθες στην Ελλάδα εν όψει της πρώτης προπόνησης, που θα γίνει τη Δευτέρα. Αντίθετα οι Λιν Γκριρ και Τζος Τσίλντρες ειδοποίησαν πως δεν θα έρθουν σήμερα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά με κάποια καθυστέρηση, αφού ακόμη δεν έχουν παραλάβει τις αθλητικές βίζες τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x