Stoiximan Super League

Ντεμπούτο για Πάμπλο Γκαρσία

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει σήμερα(20:00) ο Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στην Ομόνοια στο "ΓΣΠ". Ο Ουρουγουανός θα χρησιμοποιηθεί για ένα ημίχρονο. Σήμερα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τζόε Μπισέρα, ο οποίος μίλησε με αρκετές φορές με τον Πάμπλο Γκαρσία, όπως τόνισε στην SportDay. «Είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Χόρχε Μπάριος για τον συμπατριώτη του. «Πολύ καλή εμπειρία», χαρακτήρισε ο Γλύκος την συμμετοχή του στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει σήμερα(20:00) ο Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στην Ομόνοια στο "ΓΣΠ". Ο Ουρουγουανός θα χρησιμοποιηθεί για ένα ημίχρονο. Σήμερα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τζόε Μπισέρα, ο οποίος μίλησε με αρκετές φορές με τον Πάμπλο Γκαρσία, όπως τόνισε στην SportDay. «Είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Χόρχε Μπάριος για τον συμπατριώτη του. «Πολύ καλή εμπειρία», χαρακτήρισε ο Γλύκος την συμμετοχή του στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Για ένα ημίχρονο ο Γκαρσία

Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα κάνει σήμερα(21:00) ο Πάμπλο Γκαρσία, στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, εναντίον της αντιπάλου της ΑΕΚ στο β’ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, Ομόνοιας. Ο Ουρουγουανός θα παίξει για ένα ημίχρονο, όπως επιβεβαίωσε και ο Φερνάντο Σάντος, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο 22χρονος Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος προχθές υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Γενικότερα δεν αναμένεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι εναντίον της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μάρκος Αντόνιο και Μαλεζάς, δεξί μπακ ο Αραμπατζής και αριστερό ο Δάρλας. Αμυντικά χαφ οι Βερόν και Γκαρσία, έχοντας δεξιά τους τον Κονσεϊσάο και αριστερά τον Γεωργίου. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα βρίσκεται πίσω από τον μόνο προωθημένο Αθανασιάδη. Στην διάθεση του θα έχει επίσης ο Φερνάντο Σάντος τους Γλύκο, Σνάουτσνερ, Μπακαγιόκο, Αναστασάκο, Κωνσταντινίδη, Βιεϊρίνια και Λάκη.

Το σημερινό παιχνίδι γίνεται προς τιμήν του Νίκου Γεωργίου, ο οποίος εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Ο πρώην δεξιός μπακ της Ομόνοιας αναμένεται να αγωνιστεί για 21 λεπτά, και αυτός ο αριθμός δεν είναι τυχαίος, καθώς είναι το νούμερο που είχε στην φανέλα του.

Έρχεται ο Μπισέρα

Στις 14:10 σήμερα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο νέος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τζόε Μπισέρα. Ο Ουρουγουανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει το συμβόλαιο του. «Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι πολύ καλός φίλος μου. Ήμασταν μαζί από την εθνική Νέων και μετά στην Ανδρών, αλλά δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί σε σύλλογο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να φέρουμε επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Εννοείται πως έχω μιλήσει μαζί του τις τελευταίες μέρες. Γνώριζα κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ, μια και είχαμε παίξει φιλικό πέρυσι», δήλωσε στην SportDay ο Μπισέρα.

Στην συνέχεια ο 28χρονος για τους παίκτες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει. «Θυμάμαι κάποιους παίκτες, ήξερα επίσης πως έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές: ο Μουσλίμοβιτς έχει δείξει την αξία του στην Ιταλία. Με τον Κοντρέρας έχουμε βρεθεί αντίπαλοι πολλές φορές σε επίπεδο εθνικών. Ο Βερόν είναι πολύ καλός παίκτης, ο Κονσεϊσάο δεν χρειάζεται συστάσεις... Μίλησα όμως με τον Πάμπλο γιατί ήθελα να συλλέξω κι άλλες πληροφορίες πριν αποφασίσω. Και η αλήθεια είναι πως ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν καθοριστικός παράγοντας στην απόφασή μου. Με συμβούλευσε να αποδεχτώ την πρόταση και με όσα μου μετέφερε για την ομάδα, τις συνθήκες και τις προοπτικές, με έπεισε. Πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής και επειδή θα έχω δίπλα μου ένα συμπατριώτη μου και επειδή υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μιλούν τη γλώσσα μου», τόνισε ο Ουρουγουανός αμυντικός και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Γνωρίζω πως ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής έπαιζαν μέχρι πρόσφατα μπάλα. Αυτό είναι καλό. Εχουν γνώση του χώρου και μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα τις καταστάσεις. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Βρύζα, μέχρι τώρα χειριζόταν την υπόθεση ο μάνατζέρ μου», ανέφερε.

Μπάριος: «Ακριβώς αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ»

Για τον συμπατριώτη του μίλησε ο Χόρχε Μπάριος, που είναι προπονητής στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. «Είναι πολύ καλός στόπερ και ήταν δυνατό παιδί όταν έπαιζε στην Πενιαρόλ. Είναι σοβαρό παιδί, ακριβώς αυτό που θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Όχι πολύ τεχνίτης, αλλά δυνατός. Είναι γρήγορος για αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ, να μη δέχεται γκολ. Έχει μία πενταετία να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Δεν μιλάει πολύ έξω, αλλά μέσα στο γήπεδο», είπε ο Μπάριος.

Γλύκος: «Πολύ καλή εμπειρία»

Για την συμμετοχή του στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας μίλησε ο Παναγιώτης Γλύκος. «Όταν αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην ομάδα, έπειτα από ένα χρόνο, είναι δύσκολο. Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι σκέφτεσαι, φυσικά, ότι πρέπει να πας καλά, για να αρπάξεις την ευκαιρία. Ήταν πολύ καλή εμπειρία για μένα να αγωνιστώ μπροστά σε τόσο κόσμο. Πέρυσι ξεκίνησα καλά στην προετοιμασία, μετά τραυματίστηκα, είχα ξανά ένα διάστημα υγιής, μετά όμως ξαναχτύπησα. Σίγουρα όταν έχεις συμπαίκτη τον Κώστα Χαλκιά είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και αυτό για μένα είναι κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά για να ανεβάσω το επίπεδό μου», ανέφερε ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x