Stoiximan Super League

Ζήτησε να φύγει ο Ριβάλντο!

Να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ζήτησε ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ φέρνοντας πρόταση από την Κουρούφτσι του Όυζμπεκιστάν κατέθεσε αίτημα να φύγει από την ομάδα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μη θέλοντας να διατηρήσεις στις τάξεις της έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή επέλεξε να τον παραχωρήσει και πληροφορίες αναφέρουν πως αξιώνει τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να το κάνει. Το ποσό αυτό πάντως δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο για τον ζάμπλουτο σύλλογο, που τον περασμένο μήνα είχε επιδιώξει να αποκτήσει τον Σαμουέλ Ετό από την Μπαρτσελόνα.

Να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ζήτησε ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ φέρνοντας πρόταση από την Κουρούφτσι του Όυζμπεκιστάν (που από τον Αύγουστο έχει μετονομαστεί σε Μπουνιοτκόρ) κατέθεσε αίτημα να φύγει από την ομάδα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μη θέλοντας να διατηρήσεις στις τάξεις της έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή επέλεξε να τον παραχωρήσει και πληροφορίες αναφέρουν πως αξιώνει τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να το κάνει. Το ποσό αυτό πάντως δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο για τον ζάμπλουτο σύλλογο, που τον περασμένο μήνα είχε επιδιώξει να αποκτήσει τον Σαμουέλ Ετό από την Μπαρτσελόνα.

Ήδη η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή (ή ποδοσφαιριστών), αφού από την πώληση του Ριβάλντο και το... ξεφόρτωμα του συμβολαίου του θα εξοικονομηθούν χρήματα που φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ. Πάντως όποιος και αν αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην Ομόνοια.

Άνω-κάτω τα σχέδια του Δώνη

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας μετά το ρεπό της Κυριακής και η προετοιμασία για τις αναμετρήσεις απέναντι στην Ομόνοια (28/8) και τον Παναθηναϊκό (31/8) μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μην γνωρίζει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Ριβάλντο μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αν ο 36χρονος άσος αποχωρήσει άμεσα και δεν αγωνιστεί σε κάποιο από τα δύο ή και τα δύο από τα προσεχή ματς, τότε ο Νάτσο Σκόκο θα κληθεί να αναλάβει το ρόλο του στο γήπεδο, όπως άλλωστε συνέβη και σε αρκετά φιλικά. Τη θέση του Αργεντινού στην επιθετική τριπλέτα διεκδικούν οι Ζορμπάς και Λαγός, με τους Μπλάνκο και Εντίνιο να είναι οι σίγουροι δύο της γραμμής κρούσης. Μία θέση στην άμυνα φαίνεται να διεκδικούν Κυργιάκος και Αλεξόπουλος στο πλευρό του Μαϊστόροβιτς, ενώ Ράμος και Χουανφράν θα καλύπτουν τα άκρα. Οι δύο της μεσαίας γραμμής (πέραν του Ριβάλντο ή του Σκόκο) θα είναι οι Μπασινάς και Ρίκκα, ενώ τερματοφύλακας θα είναι ο Σάχα.

Πωλούνται τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (21:15). Τα εισιτήρια τιμώνται από 20 έως 130 ευρώ. Λεπτομέρειες για τα σημεία πώλησης και τους τρόπους διάθεσης υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x