Πορτογαλία

Χωρίς Ρονάλντο, αλλά με Μανίς η Πορτογαλία

Ο τραυματίας Κριστιάνο Ρονάλντο απουσιάζει από την 23μελη αποστολή της Πορτογαλίας για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μάλτα (εκτός, 6/9) και Δανία (εντός, 10/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης απόντες είναι οι Ρικάρντο και Κουαρέσμα, που είναι για την ώρα εκτός πλάνων. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάρλος Κεϊρός, επανέφερε τον Μανίς, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε ο Γιανίκ Ντιαλό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Επίσης στην 23αδα είναι και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πλέον της Μπόχουμ, Ντάνιελ Φερνάντες

Ο τραυματίας Κριστιάνο Ρονάλντο απουσιάζει από την 23μελη αποστολή της Πορτογαλίας για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μάλτα (εκτός, 6/9) και Δανία (εντός, 10/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης απόντες είναι οι Ρικάρντο και Κουαρέσμα, που είναι για την ώρα εκτός πλάνων. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάρλος Κεϊρός, επανέφερε τον Μανίς, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε ο Γιανίκ Ντιαλό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Επίσης στην 23αδα είναι και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πλέον της Μπόχουμ, Ντάνιελ Φερνάντες. Οι άλλες ομάδες του ομίλου είναι Σουηδία, Ουγγαρία και Αλβανία. Αναλυτικά οι κληθέντες:

Τερματοφύλακες: Κιμ (Μπενφίκα), Καρβάλιο (Μπράγκα), Φερνάντες (Μπόχουμ)

Αμυντικοί: Μποσίνγκουα (Τσέλσι), Φερέιρα (Τσέλσι), Καρβάλιο (Τσέλσι), Μέιρα (Γαλατά), Μπρούνο Άλβες (Πόρτο), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντούνες (Λέτσε), Μιγκέλ (Βαλένθια)

Μέσοι: Μεϊρέλες (Πόρτο), Μουτίνιο (Σπόρτινγκ), Ντέκο (Τσέλσι), Μάρτινς (Μπενφίκα), Ντάνι (Ζενίτ), Μανίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πέδρο Μέντες (Ρέιντζερς)

Επιθετικοί: Σιμάο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νούνο Γκόμες (Μπενφίκα), Αλμέιδα (Βέρντερ), Νάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιαλό (Σπόρτινγκ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x