Αγγλία

Τζέραρντ: «Ήταν αναγκαίο το νυστέρι»

Αναπόφευκτη ήταν η χειρουργική επέμβαση κήλης στην οποία υποβλήθηκε ο Στίβεν Τζέραρντ, όπως δήλωσε ο ίδιος. Το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία έκριναν πως η κατάλληλη στιγμή για το… νυστέρι στον αρχηγό της ομάδας ήταν αυτή, δεδομένης και της διακοπής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αναπόφευκτη ήταν η χειρουργική επέμβαση κήλης στην οποία υποβλήθηκε ο Στίβεν Τζέραρντ, όπως δήλωσε ο ίδιος. Το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία έκριναν πως η κατάλληλη στιγμή για το… νυστέρι στον αρχηγό της ομάδας ήταν αυτή, δεδομένης και της διακοπής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είχα ενοχλήσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες. Λυπάμαι που θα μείνω εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες, γιατί θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε αγώνα. Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για έναν ποδοσφαιριστή όταν είναι τραυματίας. Έρχονται κάποια σημαντικά ματς τόσο για τη Λίβερπουλ όσο και για την εθνική Αγγλίας και λυπάμαι που θα λείψω. Όμως δεν μπορούσα να αποδώσω στο επίπεδο που ήθελα λόγω αυτών των ενοχλήσεων. Ήταν ένα πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί, είδα έναν ειδικό και έκρινε πως η επέμβαση ήταν απαραίτητη», δήλωσε ο 28χρονος μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x