Αγγλία

Χωρίς Όουεν και Κράουτς, αλλά με Μπούλαρντ η Αγγλία

Εκτός αποστολής της εθνικής Αγγλίας για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Ανδόρα και Κροατία στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 άφησε ο Φάμπιο Καπέλο τους Μάικλ Όουεν και Πίτερ Κράουτς. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» κάλεσε για πρώτη φορά τον 29χρονο μέσο της Φούλαμ, Τζίμι Μπούλαρντ, λόγω των απουσιών των τραυματιών Τζέραρντ, Χάργκριβς και Κάρικ

Εκτός αποστολής της εθνικής Αγγλίας για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Ανδόρα και Κροατία στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 άφησε ο Φάμπιο Καπέλο τους Μάικλ Όουεν και Πίτερ Κράουτς. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» κάλεσε για πρώτη φορά τον 29χρονο μέσο της Φούλαμ, Τζίμι Μπούλαρντ, λόγω των απουσιών των τραυματιών Τζέραρντ, Χάργκριβς και Κάρικ. Αναλυτικά οι εκλεκτοί:

Τερματοφύλακες: Ρόμπινσον (Μπλάκμπερν), Τζέιμς (Πόρτσμουθ), Γκριν (Γουέστ Χαμ).

Αμυντικοί: Μπριτζ, Α. Κόουλ, Τέρι (Τσέλσι), Λέσκοτ (Έβερτον), Φέρντιναντ, Μπράουν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζόνσον (Πόρτσμουθ), Άπσον (Γουέστ Χαμ).

Μέσοι: Τζ. Κόουλ, Λάμπαρντ (Τσέλσι), Μπέκαμ (Λ.Α Γκάλαξι), Μπάρι (Άστον Βίλα), Μπούλαρντ (Φούλαμ), Ντάουνινγκ (Μίντλεσμπρο), Μπέντλεϊ, Τζίνας (Τότεναμ).

Επιθετικοί: Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντεφόε (Πόρτσμουθ), Χέσκεϊ (Γουίγκαν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x