Stoiximan Super League

«Ναυάγησε» του Καστίγιο

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Νέρι Καστίγιο να «ξανασμίξουν» οι δρόμοι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν «γεφυρώθηκε» το οικονομικό χάσμα μεταξύ των Πειραιωτών και των ανθρώπων της Σαχτάρ Ντόνετσκ για μονοετή δανεισμό του Μεξικανού επιθετικού, καθώς οι Ουκρανοί ανέβασαν τις απαιτήσεις τους απ’ τα 2 εκ. ευρώ που ζητούσαν αρχικά στα 3.εκ. Έτσι η συμφωνία δεν επήλθε μέχρι τις 8 όπου εξέπνεε και η μεταγραφική περίοδος. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η λίστα που στάλθηκε στην ΕΠΟ με τα ονόματα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Κυπέλλου UEFA με τη Νόρτζελαντ και απ' αυτή λείπουν αυτά των Ραούλ Μπράβο και Κατσικογιάννη ο οποίος ανανέωσε και παραχωρήθηκε δανεικός.

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Νέρι Καστίγιο να «ξανασμίξουν» οι δρόμοι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν «γεφυρώθηκε» το οικονομικό χάσμα μεταξύ των Πειραιωτών και των ανθρώπων της Σαχτάρ Ντόνετσκ για μονοετή δανεισμό του Μεξικανού επιθετικού, καθώς οι Ουκρανοί ανέβασαν τις απαιτήσεις τους απ’ τα 2 εκ. ευρώ που ζητούσαν αρχικά στα 3.εκ. Έτσι η συμφωνία δεν επήλθε μέχρι τις 8 όπου εξέπνεε και η μεταγραφική περίοδος. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η λίστα που στάλθηκε στην ΕΠΟ με τα ονόματα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Κυπέλλου UEFA με τη Νόρτζελαντ και απ' αυτή λείπουν αυτά των Ραούλ Μπράβο και Κατσικογιάννη ο οποίος ανανέωσε και παραχωρήθηκε δανεικός. Γλιτώνει το χειρουργείο ο Τζόρτζεβιτς

Δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή

Ο Ολυμπιακός ήθελε, ο Καστίγιο ήθελε, όμως οι απαιτήσεις της Σαχτάρ Ντόνετσκ τους χάλασαν τα σχέδια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ουκρανοί ανέβασαν μέσα στην ημέρα τις απαιτήσεις τους για τον μονοετή δανεισμό του Μεξικανού επιθετικού ζητώντας 3 εκ. ευρώ από τα 2 εκ. που ήθελαν αρχικά, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μη «γεφυρώνει» το οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά να μεγαλώνει. Έτσι παρά τη δεδομένη επιθυμία του Καστίγιο να επιστρέψει στον Πειραιά αυτό δεν συνέβη στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συζητήσεων τον Γενάρη. Έτσι όπως ήταν επόμενο το όνομα του δεν βρισκόταν στην λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακό στην UEFA με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχή στους αγώνες με τη Νόρτζελαντ.

Εκτός λίστας ο Ραούλ Μπράβο

Εκτός της λίστας που έστειλε ο Ολυμπιακός στην ΕΠΟ με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς για το Κύπελλο UEFA με τη Νόρτζελαντ έμεινε ο Ραούλ Μπράβο. Πάντως η μεταγραφή του Ισπανού αμυντικού στη Λα Κορούνια δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς δεν βρέθηκε ο τρόπος καταβολής χρημάτων προς την πλευρά του, ενώ δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Παράλληλα όπως ήταν αναμενόμενο απ’ τη λίστα που ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έλειπε και το όνομα του Κατσικογιάννη που δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα

Φερνάντο Ντανιέλ Μπελούτσι
Ντιόγκο Λουίς Σάντο
Λεονάρντο Ντε Τζέσους Ζεράλντο
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς
Ντιντιέ Αρσέν Μαρσέλ Ντομί
Λουτσιάνο Μάρτιν Γκαλέτι
Γιώργος Γκαλίτσιος
Όσκαρ Χαβιέ Μάρκος Γκονζάλεθ
Πάβελ Κόβατς
Ντάρκο Κοβάσεβιτς
Σεμπάστιαν Εντουάρντο Λέτο
Κωνσταντίνος Μήτρογλου
Αντώνης Νικοπολίδης
Αβραάμ Παπαδόπουλος
Αλεχάντρο Σίλβα Ντε Σόουζα (Ντούντου Σεαρένσε)
Βασίλης Τοροσίδης
Μίχαλ Ρίζαρντ Ζεβλάκοφ
Κωνσταντίνος Μενδρινός
Τάσος Πάντος
Ιεροκλής Στολτίδης
Χρήστος Πατσατζόγλου
Παρασκευάς Αντζας

Λίστα Β
Λεωνίδας Παναγόπουλος

Ανανέωσε και έφυγε ο Κατσικογιάννης

Νέο τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ωστόσο δόθηκε δανεικός για δύο χρόνια στον Λεβαδειακό. Ο 20χρονος μέσος, που δεσμευόταν ως το 2009, είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουν πολύ οι «ερυθρόλευκοι», αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να βρει θέση στο υπάρχον ρόστερ και προτιμήθηκε να παραχωρηθεί σε μία ομάδα, όπου θα έχει εγγυημένη συμμετοχή. «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου, τετραετούς διάρκειας, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατσικογιάννη, ο οποίος παραχωρήθηκε, με τη μορφή δανεισμού, για δύο χρόνια στον Λεβαδειακό», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του

Χαμόγελα ικανοποίησης σκόρπισε στις τάξεις του Ολυμπιακού η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1, αλλά πάνω από όλα η καλή εμφάνιση της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να συνέρχονται γρήγορα από τον αποκλεισμό τους από τους ομίλους του Champions League και ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους. Η διακοπή δύο εβδομάδων που μεσολαβεί μέχρι τη δεύτερη αγωνιστική (εκτός έδρας με τη Skoda Ξάνθη) θα δώσει τη δυνατότητα στον Ερνέστο Βαλβέρδε να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο 44χρονος τεχνικός μοίρασε χθες συγχαρητήρια, ενώ έκανε και κάποιες παρατηρήσεις. «Έτσι θέλω να παίζουμε, όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι που θέλω. Και μπορούμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Να βάλουμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι μας και να είμαστε πιο γρήγοροι. Όταν παίρνουμε την μπάλα, θέλω να φεύγει γρήγορα, να μην την κρατάμε, αλλά να βγαίνουμε στην επίθεση. Θέλω να μπαίνουμε δυνατά στο γήπεδο και να τελειώνουμε τα ματς γρήγορα», είπε, ενώ έκανε παρατηρήσεις για κάποια μαρκαρίσματα των παικτών του, που τα χαρακτήρισε «χαζά». Η Δευτέρα είναι ημέρα ανάπαυσης για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν ρεπό.

Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x