Αγγλία

Την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ σκέφτεται ο Κάραχερ

Το όνειρό του να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ, όταν τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και να καταφέρει να «επισκιάσει» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποκάλυψε ο Τζέιμι Κάραχερ. Ο έμπειρος αμυντικός, που αναμένεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Άνφιλντ», αφού εδώ και δώδεκα χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα των «κόκκινων», παραδέχθηκε ότι θέλει στο μέλλον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και να τον οδηγήσει σε επιτυχίες. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με την ομάδα του πριν αποσυρθεί από τη δράση, αφού η Λίβερπουλ έχει 18 χρόνια να γευθεί τη χαρά της κατάκτησής του, ωστόσο επισήμανε ότι κάτι τέτοιο θα είναι σπουδαιότερο αν το καταφέρει ως προπονητής.

Το όνειρό του να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ, όταν τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και να καταφέρει να «επισκιάσει» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποκάλυψε ο Τζέιμι Κάραχερ. Ο έμπειρος αμυντικός, που αναμένεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Άνφιλντ», αφού εδώ και δώδεκα χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα των «κόκκινων», παραδέχθηκε ότι θέλει στο μέλλον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και να τον οδηγήσει σε επιτυχίες. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με την ομάδα του πριν αποσυρθεί από τη δράση, αφού η Λίβερπουλ έχει 18 χρόνια να γευθεί τη χαρά της κατάκτησής του, ωστόσο επισήμανε ότι κάτι τέτοιο θα είναι σπουδαιότερο αν το καταφέρει ως προπονητής. «Το να κερδίσω το πρωτάθλημα ως προπονητής, θα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή επιτυχία, γιατί θα προέρχεται από τις δικές μου αποφάσεις», δήλωσε ο Κάραχερ στην εφημερίδα «Daily Mirror» και συμπλήρωσε:

«Είναι σαν το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο ενός ανθρώπου να είναι καλύτερος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αφού είναι ο μεγαλύτερος προπονητής. Τρέφω μεγαλύτερο σεβασμό προς τον Φέργκιουσον από οποιονδήποτε άλλο μέσα στον αγώνα». Κλείνοντας, ο άσος των «κόκκινων» έδειξε αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, αφού το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2011. «Έχω τρία χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό μου και θέλω να παίζω σε 50 παιχνίδια τη χρονιά», επισήμανε ο Κάραχερ και κατέληξε: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τη θέση μου και είμαι έτοιμος να “παλέψω”, γιατί έχω μάθει να “παλεύω” σε όλη μου τη ζωή. Πάντα θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που από τεχνική θα είναι καλύτεροι από εμένα, όμως κανείς δεν πρόκειται να έχει το πάθος που έχω εγώ. Θα προσπαθήσω να κερδίσω ένα καινούργιο συμβόλαιο μετά από αυτό και θα είμαι χαρούμενος αν παίζω σε 25 παιχνίδια το χρόνο».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x