Γερμανία

«Danke Olli» (video)

Με τιμές που αρμόζουν σε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και μία τεράστια προσωπικότητα, όπως ο ίδιος, αποχαιρέτησε την ενεργό δράση ο Όλιβερ Καν. Περίπου 69.000 θεατές κατέκλυσαν την «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους «Όλι» στη φιλική αναμέτρηση που έγινε ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την εθνική ομάδα της Γερμανίας, τις δύο του μεγάλες αγάπες. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 33’ με τον Τροχόφσκι, ενώ τα «πάντσερ» ισοφάρισαν στο 51’ με τον Κλόζε σε έναν αγώνα που όμως το αποτέλεσμα είχε ελάχιστη σημασία. «Ήταν ό,τι καλύτερο έχω βιώσει. Το αποκορύφωμα για μένα. Ευχαριστώ τους πάντες», δήλωσε συγκινημένος ο συνήθως «σκληρός» Καν από το μικρόφωνο του γηπέδου εν μέσω αποθέωσης.

Με τιμές που αρμόζουν σε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και μία τεράστια προσωπικότητα, όπως ο ίδιος, αποχαιρέτησε την ενεργό δράση ο Όλιβερ Καν. Περίπου 69.000 θεατές κατέκλυσαν την «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους «Όλι» στη φιλική αναμέτρηση που έγινε ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την εθνική ομάδα της Γερμανίας, τις δύο του μεγάλες αγάπες. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 33’ με τον Τροχόφσκι, ενώ τα «πάντσερ» ισοφάρισαν στο 51’ με τον Κλόζε σε έναν αγώνα που όμως το αποτέλεσμα είχε ελάχιστη σημασία. Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μάρκους Μερκ σφύριξε το τέλος μίας τεράστιας καριέρας και το γήπεδο σείστηκε από τα χειροκροτήματα. «Ήταν ό,τι καλύτερο έχω βιώσει. Το αποκορύφωμα για μένα. Ευχαριστώ τους πάντες», δήλωσε συγκινημένος ο συνήθως «σκληρός» Καν από το μικρόφωνο του γηπέδου εν μέσω αποθέωσης.

Ο 39χρονος άσος αποχαιρέτησε τα γήπεδα πλήρης ημερών και επιτυχιών: 557 εμφανίσεις στην Bundesliga, 86 διεθνείς συμμετοχές και 24 τίτλοι. Το πανό «Danke Olli» που στόλισε τις κερκίδες εξέφραζε το αίσθημα της κοινής ποδοσφαιρικής γνώμης. «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις».

Δείτε το "αντίο" του Καν:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x