Γενικά

Με ελικόπτερο (!) στην προπόνηση ο Ρομπίνιο

Αν μη τι άλλο η άφιξη του Ρομπίνιο στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας ήταν εντυπωσιακή. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ναύλωσε ελικόπτερο, προκειμένου να μεταφερθεί εγκαίρως από το Ρίο Ντε Τζανέιρο στο προπονητικό κέντρο της «σελεσάο», που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης. Ο διεθνής άσος είχε εξασφαλίσει άδεια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σιτι και δεν ήθελε να χάσει ακόμη μία προπόνηση εν όψει των αναμετρήσεων με Χιλή (εκτός έδρας) και Βολιβία (εντός έδρας) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αν μη τι άλλο η άφιξη του Ρομπίνιο στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας ήταν εντυπωσιακή. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ναύλωσε ελικόπτερο, προκειμένου να μεταφερθεί εγκαίρως από το Ρίο Ντε Τζανέιρο στο προπονητικό κέντρο της «σελεσάο», που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης. Ο διεθνής άσος είχε εξασφαλίσει άδεια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σιτι και δεν ήθελε να χάσει ακόμη μία προπόνηση εν όψει των αναμετρήσεων με Χιλή (εκτός έδρας) και Βολιβία (εντός έδρας) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν ήθελα να φτάσω στην προπόνηση με ελικόπτερο, γιατί πολλοί θα πουν πως η επιτυχία μού έχει πάρει τα μυαλά, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Διαφορετικά θα καθυστερούσα», δήλωσε ο Ρομπίνιο, ενώ για το σίριαλ της μεταγραφής του είπε: «Ήθελα να πάω στην Τσέλσι, γιατί ήταν η μόνη ομάδα που έκανε πρόταση. Όμως πάω σε μία άλλη μεγάλη ομάδα, που θα διεκδικήσει τίτλους. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σαν την Τσέλσι πριν από τέσσερα χρόνια».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x