Γενικά

Μαραντόνα: «Σκλάβος είναι ο Μπλάτερ…»

Ο Ντιέγκο «ξαναχτύπησε»! Αλλωστε, ο Μαραντόνα μάς έχει συνηθίσει σε επιθέσεις κατά του «ποδοσφαιρικού κατεστημένου». Από το στόχαστρό του δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, με τον Αργεντινό θρύλο να «επιστρέφει» τους χαρακτηρισμούς του Μπλάτερ σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των ποδοσφαιριστών από τους συλλόγους, κάνοντας λόγο για σύγχρονο «σκλαβοπάζαρο».

Ο Ντιέγκο «ξαναχτύπησε» ! Αλλωστε, ο Μαραντόνα μάς έχει συνηθίσει σε επιθέσεις κατά του «ποδοσφαιρικού κατεστημένου». Από το στόχαστρό του δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, με τον Αργεντινό θρύλο να «επιστρέφει» τους χαρακτηρισμούς του Μπλάτερ σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των ποδοσφαιριστών από τους συλλόγους, κάνοντας λόγο για σύγχρονο «σκλαβοπάζαρο».

«Είναι εδώ για να μας υπηρετεί. Είναι σκλάβος μας, διότι ενώ χωρίς αυτόν μπορούμε όλοι μας να παίξουμε ποδόσφαιρο, χωρίς εμάς είναι ένα τίποτα. Δεν ξέρει ούτε πώς να κλωτσήσει την μπάλα», δήλωσε ο ζωντανός θρύλος του αθλήματος για τον Μπλάτερ, από την Μαρμπέλια, όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει αγώνα επίδειξης ανάμεσα σε συμπατριώτες του και Ισπανούς τενίστες.

Ερωτηθείς για την αλλαγή σκηνικού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με την αθρόα εισβολή ξένων επενδυτών και τον πακτωλό χρημάτων που διακινούνται σ’ αυτό, ο Ντιέγκο σχολίασε: «Νομίζω ότι είναι φανταστικό να τους βλέπουμε να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Μακάρι να υπήρχαν και όταν αγωνιζόμουν».

Τέλος, αναφερόμενος στην άτυπη κόντρα της «nouvelle vague» του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου, μεταξύ Σέρχιο Αγκουέρο και Λιονέλ Μέσι, ο Μαραντόνα δεν έκρυψε την προτίμησή του.
«Θα ήθελα να δω τον Σέρχιο να νικάει τον Μέσι, αλλά θα είναι μια μακρά και δύσκολη μονομαχία, γιατί ο Λέο είναι φαινόμενο»

Επιμέλεια: Θάνος Μουστερής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x