Ιταλία

Έμερσον: «Χρειάζεται υπομονή για Ροναλντίνιο, Πάτο»

Υπομονή πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι της Μίλαν με τον Ροναλντίνιο και τον Αλεξάντρε Πάτο, σύμφωνα με τον Έμερσον. Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι οι δύο Βραζιλιάνοι θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν μαζί. «Ο Ροναλντίνιο είναι απρόβλεπτος και κάνει πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 32χρονος άσος.

Υπομονή πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι της Μίλαν με τον Ροναλντίνιο και τον Αλεξάντρε Πάτο, σύμφωνα με τον Έμερσον. Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι οι δύο Βραζιλιάνοι θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν μαζί. «Ο Ροναλντίνιο είναι απρόβλεπτος και κάνει πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 32χρονος άσος και συμπλήρωσε: «Για να παίξεις καλά μαζί του, χρειάζεσαι χρόνο για να βελτιώσεις τη συνεργασία σου μ’ αυτόν στην προπόνηση. Επίσης, ο κόσμος πρέπει να είναι υπομονετικός και με τον Πάτο επειδή είναι ακόμα ένα νέο παιδί. Ήρθε μόνος του στην Ιταλία και χρειάζεται να έχει κάποιους ανθρώπους δίπλα του».

Όσον αφορά το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, στο οποίο οι «ροσονέρι» γνώρισαν την ήττα από την Μπολόνια, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υποστήριξε: «Εναντίον της Μπολόνια είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, ενώ εκείνοι έκαναν τρεις με τέσσερις και κέρδισαν τον αγώνα. Η καλύτερη ομάδα δεν κερδίζει πάντα».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x