Αγγλία

Μεγάλο όνομα φέρνει η Γουέστ Χαμ

Η αναζήτηση προπονητή στην Γουέστ Χαμ καλά κρατεί. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας πλέον θέλει να φέρει ένα γνωστό όνομα στον πάγκο, με τους Σλάβεν Μπίλιτς, Ζεράρ Ουγιέ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, Ρομπέρτο Ντοναντόνι αλλά και Τζιανφράνκο Τζόλα να είναι αποτελούν τους πρώτους στόχους. Ο κάθε ένας έχει τα δικά του προτερήματα, αλλά τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που πήρε ο Μαντσίνι στην Ιταλία με την Ίντερ του δίνουν ένα μικρό προβάδισμα.

Η αναζήτηση προπονητή στην Γουέστ Χαμ καλά κρατεί. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας πλέον θέλει να φέρει ένα γνωστό όνομα στον πάγκο, με τους Σλάβεν Μπίλιτς, Ζεράρ Ουγιέ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, αλλά και Τζιανφράνκο Τζόλα να αποτελούν τους πρώτους στόχους. Ο κάθε ένας έχει τα δικά του προτερήματα, αλλά τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που πήρε ο Μαντσίνι στην Ιταλία με την Ίντερ του δίνουν ένα μικρό προβάδισμα.

Για τον Μαντσίνι μίλησε ο μάνατζέρ του, Τζιόρτζιο Ντε Τζιόρτζις, ο οποίος είπε πως «στον Ρομπέρτο αρέσει πολύ η Αγγλία και ειδικότερα το Λονδίνο κι αυτό είναι ένα γεγονός που ο ίδιος ουδέποτε αρνήθηκε. Όμως, έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το συμβόλαιό του στην Ίντερ, δεν θα διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες»

Οι παραπάνω τεχνικοί θα περάσουν από συνεντεύξεις την επόμενη εβδομάδα, με τη Γουέστ Χαμ να στοχεύει στο να υπάρχει κάποιος από αυτούς στον πάγκο των «σφυριών» στο ματς του Σαββάτου με τη Γουέστ Μπρομ. Σύμφωνα με τη διοίκηση, ψάχνει για κάποιον που να αποτελεί μεγάλο όνομα, να παρακολουθεί την εξέλιξη των «μικρών» και να εφαρμόζει ποδόσφαιρο με επιθετικές αρετές.

Σύμφωνα πάντως με πηγές από την Αγγλία, οι υποψήφιοι για τη θέση ενδέχεται να αυξηθούν, με τους Μάρτιν Γιολ, Ντέιβιντ Ο’ Λίρι και Γκλεν Χοντλ να αποτελούν τους «εφεδρικούς» των Ιταλών, του Μπίλιτς και του Ουγιέ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x