Ισπανία

Κασίγιας: «Καλή τύχη στο Ρομπίνιο»

Στη φυγή του πρώην πλέον συμπαίκτη του Ρομπίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε ο Ικέρ Κασίγιας σε δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τη «μετακόμιση του» στη Μάντσεστερ Σίτι ως φυσιολογική απόφαση του Βραζιλιάνου. Παρόλ’ αυτά, ο Ισπανός δεν έδειξε να επηρεάζεται από την όλη αναταραχή που προκάλεσε στην ομάδα η μετακίνηση του Ρομπίνιο, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για όσα προσέφερε στη «βασίλισσα».

Στη φυγή του πρώην, πλέον, συμπαίκτη του Ρομπίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε ο Ικέρ Κασίγιας σε δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι ως φυσιολογική απόφαση του Βραζιλιάνου. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός δεν έδειξε να επηρεάζεται από την όλη αναταραχή που προκάλεσε στην ομάδα η μετακίνηση του 24χρονου επιθετικού, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για όσα προσέφερε στη «βασίλισσα».

«Η φυγή του Ρομπίνιο είναι κάτι που δεν μου προκαλεί εντύπωση και το θεωρώ ως μία φυσιολογική εξέλιξη. Κάθε παίκτης αποφασίζει για το μέλλον του και ο Ρομπίνιο αποφάσισε να αφήσει την Ρεάλ για την Μάντσεστερ Σίτι. Του είμαι ευγνώμων για τα όσα έχει καταφέρει στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε.

Ο Ισπανός πορτιέρο αναφέρθηκε και στο ναυάγιο της απόκτησης του Νταβίντ Βίγια από τη Βαλένθια: «Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν θεωρώ ότι αυτοί οι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν στην Ρεάλ. Όλοι θέλουν να έρθουν αλλά γίνονται διαπραγματεύσεις και πρώτα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία», κατέληξε ο διεθνής άσος.

Επιμέλεια: Μαρία Ζιώβα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x