Stoiximan Super League

Φουλ για Ντιόγο η Τσέλσι!

Πρόταση 23 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντιόγο ετοιμάζεται να καταθέσει στον Ολυμπιακό η Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star». Παρακολουθείται στενά από τον συμπατριώτη του προπονητή των Λονδρέζων, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο Βραζιλιάνος άσος των «ερυθρολεύκων». Αποφασισμένος να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος χθες προπονήθηκε μόνος του στου Ρέντη. Ανεβάζουν στροφές Άντζας και Τζόρτζεβιτς, ετοιμοπόλεμοι Στολτίδης και Λεονάρντο για το ματς με τη Skoda Ξάνθη.

Πρόταση 23 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντιόγο ετοιμάζεται να καταθέσει στον Ολυμπιακό η Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star». Ο 21χρονος άσος των «ερυθρολεύκων» φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο μάτι του προπονητή των «μπλε» και συμπατριώτη του, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος όπως αναφέρεται «… μετά την αποτυχία να πάρει τον Ρομπίνιο, έχει στρέψει την προσοχή του στον Ντιόγο. Μια πρόταση 23 εκατ. ευρώ είναι ικανή για να φέρει η Τσέλσι τον παίκτη στο Λονδίνο. Ο Ντιόγο πήγε στον Ολυμπιακό έναντι 13 εκατ. ευρώ από την Πορτουγκέζα». Το δημοσίευμα αυτό έρχεται ως συνέχεια στην είδηση πως ο σκάουτερ της Τσέλσι στα Βαλκάνια, Πελέ Άντερσον, θα παρακολουθήσει στις 5 Οκτωβρίου το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Ανεξάρτητα από το αν θα κατατεθεί πρόταση, αυτό που φαίνεται είναι πως ο Ντιόγο έχει μπει στο μικροσκόπιο του Σκολάρι, ο οποίος θέλει να παρακολουθήσει την πορεία του στην Ελλάδα προτού κάνει την τελική του εισήγηση στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Και είναι γνωστό πως αν ζητήσει να αποκτηθεί ο Ντιόγο, δύσκολα ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης των δευτεραθλητών Ευρώπης και Αγγλίας θα του χαλάσει το χατίρι, αφού δεν φείδεται χρημάτων.

Αποφασισμένος ο Λέτο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο πήγε χθες στου Ρέντη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, την ώρα που οι συμπαίκτες του απολάμβαναν το ρεπό τους. Ο Αργεντινός χαφ παρουσιάζεται αποφασισμένος να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις ικανότητές του και φαίνεται πως έλαβε το μήνυμα που έστειλε στον ίδιο (και μέσω αυτού σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες) ο Βάσκος τεχνικός.

Στις εγκαταστάσεις της ομάδας ήταν και οι Άντζα, Τζόρτζεβιτς, η συμμετοχή των οποίων στο ματς με τη Skoda Ξάνθη είναι αμφίβολη. Ο πρώτος δείχνει να ξεπερνά την ισχιαλγία, ενώ ο δεύτερος θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά σήμερα, καθώς ανέβασε ρυθμούς κι έτρεξε. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Στολτίδης και Λεονάρντο, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους (οσφυαλγία και πόνοι σε οπίσθιο μηριαίο, αντίστοιχα) και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στη Skoda Ξάνθη (Σάββατο, 16:45).

*Ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.000 εισιτήρια, των 40 ευρώ έκαστο, για τις ανάγκες των οπαδών του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Skoda Ξάνθη. Οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων θα καθίσουν, ως είθισται, στο πέταλο του γηπέδου των Πηγαδίων.

Παντρεύτηκε και επέστρεψε

Σήμερα θα επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος είχε μεταβεί στην Ισπανία για να παντρευτεί. Ο πρώην μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης απλώς συμβίωνε με τη σύντροφό του τα τελευταία χρόνια και δεν είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους, αν και έχουν ήδη έναν γιο (ενώ η κυρία Μπράβο έχει και μία κόρη από τον πρώτο της γάμο).

Παίρνει προαγωγή ο Παπαδόπουλος

Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα αρχίσει να προπονείται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο 17χρονος αμυντικός άφησε εξαιρετικός εντυπώσεις στον Ερνέστο Βαλβέρδε στο φιλικό κόντρα στον Ιωνικό και αποφασίστηκε να επανέλθει στους «μεγάλους», αν και θα κάνει κάποιες προπονήσεις με τους Νέους και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μαζί τους. Μάλιστα, λέγεται πως σύντομα τόσο ο Παπαδόπουλος, όσο και ο Νικλητσιώτης, που επίσης ικανοποίησε τον Βαλβέρδε, θα πάρουν ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα.

«Χρυσό» συμβόλαιο

Σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για το εντός έδρας ματς απέναντι στη Νόρτζελαντ και εφόσον προκριθούν για τα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων στο «Καραϊσκάκη» ήρθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα αποφέρει στους «ερυθρόλευκους» περίπου 1.650.000 ευρώ (δηλαδή 550.000 ευρώ ανά ματς), ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ψηλά στα… ψώνια

Την 37η θέση στη λίστα των ομάδων που δαπάνησαν τα περισσότερα χρήματα το φετινό καλοκαίρι για την ενίσχυσή τους είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το αθλητικό φύλλο της γερμανικής «Bild». Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εφημερίδας, οι Πειραιώτες ξόδεψαν 21,7 εκατ. ευρώ για νέους παίκτες. Την πρώτη θέση στη λίστα καταλαμβάνει η Μάντσεστερ Σίτι με 99,75 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x