Γενικά

Γκέλες για Αργεντινή και Βραζιλία (videos)

Πολλές δυσκολίες αντιμετώπισαν οι «μεγάλοι» της Λατινικής Αμερικής στους αγώνες τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Η Αργεντινή, αν και προηγήθηκε στο 82’ με τον Εστέμπαν Καμπιάσο στο «Μονουμεντάλ» της Λίμα, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Φάνο, στο τελικό 1-1 από το Περού. Μετά από ένα… διάλλειμα καλής απόδοσης, η Βραζιλία επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων μηνών. Η «σελεσάο» έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Βολιβία στο Ρίο ντε Τζανέιρο και αποδοκιμάστηκε από τους 45.000 φιλάθλους της, που περίμεναν πολύ περισσότερα. Έπαιξαν Σολάνο, Νάτσο Γκαρσία και Κοντρέρας.

Πολλές δυσκολίες αντιμετώπισαν οι «μεγάλοι» της Λατινικής Αμερικής στους αγώνες τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Η Αργεντινή, αν και προηγήθηκε στο 82’ με τον Εστέμπαν Καμπιάσο στο «Μονουμεντάλ» της Λίμα, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Φάνο, στο τελικό 1-1 από το Περού. Ο μέσος της Λάρισας, Νορμπέρτο Σολάνο, έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μετά από ένα… διάλλειμα καλής απόδοσης, η Βραζιλία επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων μηνών. Η «σελεσάο» έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Βολιβία στο Ρίο ντε Τζανέιρο και αποδοκιμάστηκε από τους 45.000 φιλάθλους της, που περίμεναν πολύ περισσότερα. Οι καλές στιγμές στον αγώνα ήταν ελάχιστες, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 57’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ιγκνάσιο Γκαρσία με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο μέσος του Άρη, Ρόναλντ (Νάτσο) Γκαρσία, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αργεντινή και Βραζιλία… δούλεψαν για την Παραγουάη, αφού έφτασαν τους 13 βαθμούς και απέχουν τέσσερις από την πρωτοπόρο, η οποία χθες νίκησε με 2-0 τη Βενεζουέλα. Σε τροχιά πρόκρισης παρέμεινε η Χιλή συντρίβοντας με 4-0 την Κολομβία στο Σαντιάγκο. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας, πέρασε στο 78' στη θέση του Ρομπέρτο Σερεσέδα για τους γηπεδούχους. Αντίθετα, πολύτιμο έδαφος έχασε η Ουρουγουάη, που «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στον Ισημερινό στο «Σεντενάριο» του Μοντεβιδέο.

Δείτε φάσεις από το Περού-Αργεντινή



Δείτε στιγμιότυπα από το Βραζιλία-Βολιβία



Το πρόγραμμα:

Παραγουάη-Βενεζουέλα 2-0
(28’ Ριβέρος, 45’ Βαλντέζ)

Ουρουγουάη-Ισημερινός 0-0

Χιλή-Κολομβία 4-0
(26’ Χάρα, 39’ Σουάσο, 49’ Φουέντες, 71’ Φερνάντες)

Βραζιλία-Βολιβία 0-0

Περού-Αργεντινή 1-1
(90’ Φάνο-82’ Καμπιάσο)

Βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

1. Παραγουάη 17
2. Βραζιλία 13
3. Αργεντινή 13
4. Χιλή 13
5. Ουρουγουάη 12
6. Κολομβία 10
7. Ισημερινός 9
8. Βενεζουέλα 7
9. Περού 7
10. Βολιβία 5

Η επόμενη αγωνιστική

11/10

Βολιβία-Περού
Αργεντινή-Ουρουγουάη
Κολομβία-Παραγουάη

12/10

Βενεζουέλα-Βραζιλία
Ισημερινός-Χιλή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x