Γενικά

ΚΥΠΡΟΣ: «Λυτρωτής» ο Σόσιν

Υπό το βλέμμα των ανθρώπων της Βέρντερ Βρέμης, η Ανόρθωση μπορεί να ίδρωσε, αλλά τελικά τα κατάφερε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Μακάρειο Στάδιο. Η πρωταθλήτρια Κύπρου, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Δόξα Κατωκοπιάς, την οποία και νίκησε με ένα γκολ στο 83ο λεπτό από τον μόνιμο σκόρερ της στους τελευταίους αγώνες, Λούκας Σόσιν. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό μετά το γκολ του είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι. Στο άλλο ματς της Παρασκευής, τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες είχε ο ΑΠΟΕΛ, που άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του Εθνικού Άχνας. Το τελικό 1-1 ήρθε έπειτα από τέρματα των Χαραλαμπίδη (51’) και Αλέκου (58’).

Υπό το βλέμμα των ανθρώπων της Βέρντερ Βρέμης, η Ανόρθωση μπορεί να ίδρωσε, αλλά τελικά τα κατάφερε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Μακάρειο Στάδιο. Η πρωταθλήτρια Κύπρου, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Δόξα Κατωκοπιάς, την οποία και νίκησε με ένα γκολ στο 83ο λεπτό από τον μόνιμο σκόρερ της στους τελευταίους αγώνες, Λούκας Σόσιν. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό μετά το γκολ του είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι. H συνθεση της Ανόρθωσης: Νάγκι, Κατσαβάκης, Κωνσταντίνου, Ντομπρασίνοβιτς, Σόσιν (85΄ Νικολάου), Κόστα (60΄ Χαουάρ), Λεϊβακαμπέσι, Σάβιο, Λαμπάν, Μπαρντόν (70΄ Φρούσσος), Θεοδότου.

Στο άλλο ματς της Παρασκευής, τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες είχε ο ΑΠΟΕΛ, που άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του Εθνικού Άχνας. Το τελικό 1-1 ήρθε έπειτα από τέρματα των Χαραλαμπίδη (51’) και Αλέκου (58’).

Παρασκευή 12/9

Δόξα – Ανόρθωση 0-1
Εθνικός – ΑΠΟΕΛ 1-1

Σάββατο 13/9

ΑΕΛ - Ατρόμητος
ΑΠΟΠ/Κινύρας - ΕΝΠ
ΑΕΚ - ΑΠΕΠ

Κυριακή 14/9

ΑΕΠ - Απόλλωνας
Ομόνοια - Αλκή

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 20/9

ΕΝΠ - ΑΕΚ
Ατρόμητος - ΑΕΠ
Ανόρθωση - Εθνικός
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ
ΑΠΕΠ - Δόξα

Κυριακή 21/9

Αλκή - ΑΠΟΠ/Κινύρας
Απόλλωνας - Ομόνοια

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x