Stoiximan Super League

Γενικό ρεκτιφιέ…

Η επιθετική δυστοκία του Παναθηναϊκού προβληματίζει τον Τεν Κάτε. Ενδεχομένως, πολύ περισσότερο από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Ολλανδός θα συνεχίσει τα «μαγειρέματά» του με τους Ρουκάβινα, Ίβανσιτς, Γκάμπριελ και Τζόρβα να προορίζονται για το αρχικό σχήμα. «Να κάνουμε νέα αρχή», είπε χθες στους παίκτες, ενώ νωρίτερα είχε συναντηθεί για να (για την εικόνα της ομάδας και την ήττα από την Ανόρθωση) ενώπιον των Αντωνίου και Πατέρα. Όλοι οι «πράσινοι» θα μένουν στα σπίτια τους παραμονή των αγώνων της ομάδας εντός Αττικής.

Η επιθετική δυστοκία του Παναθηναϊκού προβληματίζει τον Τεν Κάτε. Ενδεχομένως, πολύ περισσότερο από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Ολλανδός θα συνεχίσει τα «μαγειρέματά» του με τους Ρουκάβινα, Ίβανσιτς, Γκάμπριελ και Τζόρβα να προορίζονται για το αρχικό σχήμα. «Να κάνουμε νέα αρχή», είπε χθες στους παίκτες, ενώ νωρίτερα είχε συναντηθεί για να απολογηθεί (για την εικόνα της ομάδας και την ήττα από την Ανόρθωση) ενώπιον των Αντωνίου και Πατέρα. Όλοι οι «πράσινοι» θα μένουν στα σπίτια τους παραμονή των αγώνων της ομάδας εντός Αττικής.

Από το… ψυγείο, βασικοί

Μηδέν ευκαιρίες και ήττα από την Ανόρθωση. Αυτό ήταν σύμφωνα με τον Χενκ Τεν Κάτε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός μεσοβδόμαδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτόν τον λόγο, ετοιμάζει αλλαγές εν όψει Λεβαδειακού, προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Στο μυαλό του είναι, πλέον, η χρησιμοποίηση του Άντε Ρουκάβινα. Ο Κροάτης επιθετικός, πιθανότατα, θα ξεκινήσει βασικός αύριο και αν όντως αυτό συμβεί, τότε θα μιλάμε για τη μεγάλη του ευκαιρία. Μέχρι στιγμής έχει παίξει ως αλλαγή στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής ενάντια στον Πανθρακικό.

Νέο πρόσωπο αναμένεται να είναι και ο Γκάμπριελ. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας, την ώρα που δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Ίβανσιτς αντί του Χριστοδουλόπουλου. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεκόψουμε την επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» από τον Αλέξη Τζόρβα. Χθες, ο πορτιέρο της ομάδας είχε πεντάλεπτο τετ- α- τετ με τον προπονητή του και, ίσως, του αποκαλύφθηκε πως προορίζεται για την πρώτη ενδεκάδα, στη θέση του Γκαλίνοβιτς.

«Πάμε για νέα αρχή»

Ο Χενκ Τεν Κάτε ζήτησε το αυτονόητο από τους παίκτες του. Νίκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που θα σημάνει την μερική βελτίωση του κλίματος που επικρατεί: «Ό,τι ήταν να πω για το παιχνίδι με την Ανόρθωση σας το είπα χτες (σ.σ. Πέμπτη). Αυτό που θέλω είναι να κάνουμε μια νέα αρχή και να νικήσουμε τον Λεβαδειακό. Εκεί πρέπει να στραφεί η προσοχή μας», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ολλανδός.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση. Όλοι έλαβαν κανονικά μέρος, πλην των Καραγκούνη, Λεοντίου και Μάντζιου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό. Όσον αφορά τον «Κάρα», η κατάσταση της υγείας του ολοένα και καλυτερεύει και τη Δευτέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Το ίδιο ισχύει και για τον Βαγγέλη.

Όλοι σπίτια τους

Από την αρχή που ανέλαβε τις τύχες του νέου Παναθηναϊκού, ο Τεν Κάτε είχε ενημερώσει τους παίκτες του πως παραμονές των αγώνων που θα διεξάγονται εντός Αττικής θα μένουν στα σπίτια τους. Μέχρι στιγμής αυτό δεν είχε συμβεί, μια και τις προηγούμενες των αναμετρήσεων οι «πράσινοι» έμεναν στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Η σκέψη του αυτή θα μετουσιωθεί σε πράξη, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Όλοι οι παίκτες θα μείνουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, προκειμένου να αποφορτίζονται και να παρουσιάζονται την ημέρα των παιχνιδιών με την κατάλληλη ψυχολογία.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x