Παράξενα

15 διάσημοι που έκαναν κανονικά χρήση ουσιών στα γυρίσματα! (pics)

Σε οποιοδήποτε επάγγελμα του κόσμου αν κάποιος εργαζόμενος εμφανιστεί για την εκτέλεση των καθηκόντων του υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ θα εκπαραθυρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Σε οποιοδήποτε επάγγελμα του κόσμου αν κάποιος εργαζόμενος εμφανιστεί για την εκτέλεση των καθηκόντων του υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ θα εκπαραθυρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, όμως, τα πράγματα δεν ακολουθούν την πεπατημένη οδό.

Εκεί οι «καλομαθημένες» βεντέτες έχουν το ελεύθερο να ξεπερνάνε τα όρια και να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Αρκεί βέβαια να μην επηρεάζεται η ροή των γυρισμάτων. Είτε λοιπόν γιατί το απαιτεί ο ρόλος, είτε γιατί θέλουν να ξεπεράσουν το άγχος τους ,είτε γιατί θέλουν να καλμάρουν πριν από κάποια ζόρικη σκηνή, είτε γιατί έχουν πρόβλημα εθισμού, η χρήση διαφόρων ουσιών και αλκοόλ στα γυρίσματα είναι πλέον κανόνας.

Ας παρακολουθήσουμε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις διασήμων που εθεάθησαν υπερβολικά «ανεβασμένοι» σε γνωστές ταινίες.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη συνέχεια...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x