Stoiximan Super League

Όπως με Άρη…

Να αλώσει μία ακόμη καυτή έδρα της Θεσσαλονίκης, μετά το 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη, έχει ως στόχο ο Παναθηναϊκός απόψε (19:00, Novasports 1) απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σχήμα 4-2-3-1 παρατάσσει ο Χενκ Τεν Κάτε. Επιστρέφει στο δεξιό άκρο ο Νίλσον, «παίζεται» μία θέση μεταξύ Γκάμπριελ και Ίβανσιτς, βασικός ο Ρουκάβινα. Εκτός αποστολής Γκούμας και Ζιλμπέρτο Σίλβα. . Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης φέρεται να βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης. «Ναι, θα έπαιζα ξανά στον Παναθηναϊκό. Δεν έριξα μαύρη πέτρα», τόνισε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Να αλώσει μία ακόμη καυτή έδρα της Θεσσαλονίκης, μετά το 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη, έχει ως στόχο ο Παναθηναϊκός απόψε (19:00, Novasports 1) απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή αποδεικνύοντας πως μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο παρά το κακό τους ξεκίνημα.

Ο Χενκ Τεν Κάτε πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές αφήνοντας στην Αθήνα τους Γιάννη Γκούμα (έμεινε κοντά στη σύζυγό του και το νεογέννητο αγοράκι του), Σωτήρη Λεοντίου, Ζιλμπέρτο Σίλβα (είναι κουρασμένος, αφού επέστρεψε την Παρασκευή από τη Βραζιλία) και Ροντρίγκο Σόουζα (πρόβλημα στους προσαγωγούς, τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός).

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Τζόρβας θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Βύντρα και Νίλσον (ο τελευταίος επανέρχεται μετά από ένα μήνα). Οι Σιμάο και Μάτος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα κινούνται οι Σαλπιγγίδης, Κλέιτον κι ένας εκ των Γκάμπριελ ή Ίβανσιτς, με τον Ρουκάβινα σέντερ φορ.

Οι 23 της αποστολής είναι οι εξής: Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Μουν, Μελίσσης, Σιόντης, Γκάμπριελ, Σιμάο, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μάτος, Νίνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Τζιόλης, Ίβανσιτς, Νίλσον, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Πετρόπουλος. Πέντε από τους 23 πάντως θα πρέπει να μείνουν εκτός 18άδας πριν από την έναρξη του αγώνα.

*Η παράδοση είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ, αφού σε 49 αγώνες έχει 24 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες, ωστόσο από το 2000 και μετά ο Παναθηναϊκός μετρά τέσσερις νίκες στην Τούμπα.

Βλέπει Τζιόλη η Βέρντερ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης φέρεται να βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Άνθρωποι της γερμανικής ομάδας, προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού, έχουν συλλέξει πληροφορίες και έχουν δει σε πολλά DVD τον 23χρονο μέσο, που έχει συμβόλαιο ως το 2012.

Σεϊταρίδης: «Θα ξαναγύριζα»

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό άφησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. «Ναι, θα έπαιζα ξανά στον Παναθηναϊκό. Επειδή είχα κάνει προσφυγή για να πάρω κάποια χρήματα, δεν σημαίνει ότι έριξα μαύρη πέτρα. Ασφαλώς θα ξαναγύριζα στον Παναθηναϊκό, αν σκεφτόμουν να επιστρέψω στην Ελλάδα», δήλωσε ο μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ σχολιάζοντας το πολυμετοχικό διοικητικό μοντέλο είπε: «Από ό,τι βλέπω είναι καλύτερα τώρα. Αυτό λένε όλοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι να επενδυθούν σωστά τα λεφτά. Δεν έχει σχέση πόσοι είναι στην ομάδα και πόσοι αποφασίζουν. Σημασία έχει ποιους παίκτες θα πάρουν».

Σενάρια για Μάτιτς και Μιλίνκοβιτς

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς παρακολούθησε την περασμένη Τετάρτη την αναμέτρηση των Ελπίδων της Σερβίας με το αντίστοιχο συγκρότημα της Δανίας. Φήμες από τη Σλοβακία ανέφεραν πως ο «πράσινος» κατάσκοπος παρακολούθησε τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Μάρκο Μιλίνκοβιτς και τον συνομήλικό του Νεμάνια Μάτιτς, οι οποίοι παίζουν βασικοί στην πρωτοπόρο Κόζιτσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x