Stoiximan Super League

Αλλάζει σύστημα

Τη σκέψη να μετατρέψει το 4-2-3-1 σε 4-4-1-1 για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό, για την έβδομη αγωνιστική της Super League, έχει ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι το ματς με τους Βοιωτούς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει άλλο σύστημα, παρότι αυτό που χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής έχει φέρει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων με τους «πράσινους». Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των Θεσσαλονικέων από τη συμφωνία που υπογράφηκε για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. «Θα ήθελα να δω την ομάδα να παίζει πιο γρήγορα», δήλωσε ο Κούλης Αποστολίδης.

Τη σκέψη να μετατρέψει το 4-2-3-1 σε 4-4-1-1 για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό, για την έβδομη αγωνιστική της Super League, έχει ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι το ματς με τους Βοιωτούς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει άλλο σύστημα, παρότι αυτό που χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής έχει φέρει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν συμμετείχε ούτε στο χθεσινό πρόγραμμα, αφού αισθάνεται πόνους στα πλευρά, όπου έχει υποστεί κάκωση, αναγκάζει τον Σάντος να κάνει αναπροσαρμογή σχεδίου. Έτσι, ο 54χρονος προπονητής θα προχωρήσει σε μία αλλαγή στην ενδεκάδα του σαββατιάτικου (19:00, Novasports1) παιχνιδιού με τους «πράσινους». Όπως φαίνεται, τη θέση του 31χρονου άσου δίπλα στον Ρικάρντο Ματίας Βερόν θα πάρει ο Βλάνταν Ίβιτς και στη θέση του Σέρβου θα αγωνιστεί ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί με επιθετικές βλέψεις κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ικανοποιημένος εν μέρει με τα τηλεοπτικά

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη συμφωνία που υπογράφηκε για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Ηλία Βιολίδη. Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εισπράξει περίπου 4.000.000 ευρώ για κάθε έτος μέχρι το 2012. Οι Θεσσαλονικείς βγαίνουν κερδισμένοι από τη συμφωνία, αφού θα διπλασιάσουν τα έσοδά τους από τα τηλεοπτικά. Οι 960 χιλιάδες είναι για όλες τις ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ, με ένα ποσοστό 10,3% που αφορά την εμπορική του αξία, θα αποκομίσει επιπροσθέτως 1.971.375 ευρώ. Από εκεί και πέρα, θα πάρει και 20-25 χιλιάδες ευρώ για κάθε βαθμό που θα συγκεντρώσει, άρα 1,1 εκατομμύριο περίπου, αν καταφέρει να κερδίσει θέση στην Ευρώπη.

Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό άρχισε – μέσω Διαδικτύου – την Τρίτη (21/10). Από χθες (Τετάρτη, 22/10) διατίθενται και από τα εκδοτήρια της Τούμπας. Σε ό,τι αφορά τις τιμές, είναι μειωμένες, όπως είχε προαναγγείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, στις θύρες 4, 4Α, 7, 7Α, 8, το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ (η τιμή στα ντέρμπι έφθανε τα 25 ευρώ), στις θύρες 5-6 το εισιτήριο στοιχίζει 25 ευρώ (στοίχιζε 40 ευρώ), στις θύρες 2-3, 30 ευρώ (ήταν στα 60) και στη θύρα 1 το εισιτήριο φτάνει τα 50 ευρώ.

Ανακοινώσεις της ΠΑΕ

Για τις κάρτες πάρκινγκ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας στα V.I.P. του τρίτου ορόφου θα μπορούν από Τετάρτη 22.Οκτ.2008 και κάθε μέρα από τις 10:00 έως τις 16:00 να προμηθευτούν την κάρτα Parking από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,με την επίδειξη της χρυσής κάρτας διαρκείας και της αστυνομικής τους ταυτότητας».

Για την αντικατάσταση των διαρκείας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 21.Οκτ.2008 έως και την Παρασκευή 24.Οκτ.2008, από τις 10:00 έως και τις 16:00, θα μπορούν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που έχασαν την κάρτα τους να την αντικαταστήσουν. Στο ίδιο διάστημα θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους όσοι τυχόν δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Παρακαλούνται επίσης όσοι τυχόν αντιμετώπισαν πρόβλημα στη χρήση της κάρτας τους στα μηχανήματα ηλεκτρονικού ελέγχου (τουρνικέ) να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να διευθετηθεί το πρόβλημα.

Επισημαίνεται ότι αντικαταστάσεις και παραλαβές καρτών διαρκείας δεν πραγματοποιούνται την ημέρα των αγώνων».

• Σήμερα στις 12:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος στους εκπροσώπους στα ΜΜΕ, μετά από δύο μήνες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x