Stoiximan Super League

Αποκαλύπτεται το «παλάτι»

Αύριο θα υπογραφεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η σύμβαση παραχώρησης προς χρήση της έκτασης στην οποία θα οικοδομηθεί το νέο γήπεδο της Λάρισας. Η εκδήλωση για την ανέγερση του νέου «παλατιού» των «βυσσινί» θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Αχιλλέας» του ξενοδοχείου «Larissa Imperial Classical Hotels». Στα αγωνιστικά, οι παίκτες της Λάρισας έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό.

Αύριο θα υπογραφεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η σύμβαση παραχώρησης προς χρήση της έκτασης στην οποία θα οικοδομηθεί το νέο γήπεδο της Λάρισας. Η εκδήλωση για την ανέγερση του νέου «παλατιού» των «βυσσινί» θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Αχιλλέας» του ξενοδοχείου «Larissa Imperial Classical Hotels». Το «παρών» θα δώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ η αίθουσα θα είναι ανοιχτή για όλους τους φιλάθλους που θέλουν να δουν από κοντά τις μακέτες του νέου «σπιτιού» της ΑΕΛ.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες της Λάρισας έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει τους Σολάνο και Βέμπερ στη διάθεσή της. Οι δύο παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ. Ειδικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο Φρανκ Γκουέλα από σήμερα το πρωί, αφού η καθυστέρηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών στην Ακτή Ελεφαντοστού τον άφησε ακόμη πιο πίσω στη φυσική κατάσταση.

Τα εισιτήρια της σαββατιάτικης (16:45, Alpha) αναμέτρησης με τους νεοφώτιστους άρχισαν να πωλούνται από χθες από την μπουτίκ του συλλόγου. Εξάλλου, η ΑΕΛ εξασφάλισε 250 εισιτήρια για το ματς της προσεχούς Τετάρτης με τον Παναιτωλικό, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x