Παλαιότερες

Θέλουν πιο όμορφο τον ΠΑΟΚ

SportDay

Δεν είναι ικανοποιημένος ο ΠΑΟΚτσής από τις εμφανίσεις της ομάδας του. Ορισμένοι φαίνεται να απομονώνουν τα αποτελέσματα και ίσως είναι το καλύτερο που έχουν να κάνουν. Ενδεχομένως να είναι άδικοι. Αλλωστε, πόσα παραπάνω περίμεναν από την ομάδα τους μέχρι τώρα; Βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και διαγράφει πορεία ανάλογη με τους υπόλοιπους -και λίγους- που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, όλοι θα επιθυμούσαν να έβλεπαν κάτι καλύτερο από τον ΠΑΟΚ τους. Περισσότερες ευκαιρίες. Θέλουν να τον βλέπουν πιο επιθετικό και πιο αποφασιστικό όταν αναπτύσσεται. Κυρίως στις μεγάλες αναμετρήσεις, όπως με τον ΠΑΟ ή την ΑΕΚ ή ακόμα και με τον Αρη. Με δεδομένο ότι ανήκει στην ελίτ και διατηρεί υψηλούς στόχους, επιθυμούν να βλέπουν όλα τα στοιχεία μιας ομάδας που κυριαρχεί και δικαιούται την επιτυχία. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν έγινε κόντρα στον ΠΑΟ. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις οι οπαδοί της ομάδας μπορεί να ενθουσιάστηκαν με τη συγκομιδή των βαθμών, σε σύγκριση με την περσινή ανομβρία, αλλά καλό ποδόσφαιρο δεν είδαν.

Αυτό ίσως αποτελεί το σημαντικότερο στοίχημα για τον Σάντος. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τη χημεία ενός νέου συνόλου, δεν τα πήγε άσχημα, αλλά όχι ότι παίρνει Οσκαρ… Μέχρι τώρα έχει εισπράξει εξαιρετική ατομική απόδοση και έχει στηρίξει τα επιτυχημένα αποτελέσματα στην προσωπικότητα ορισμένων παικτών, όπως ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, ο Μουσλίμοβιτς. Δηλαδή, δεν είναι τόσο το σύνολο, όσο οι επιμέρους συνεργασίες που καταγράφονται στα θετικά. Ως γενικότερη εικόνα χωλαίνει και δεν φαίνεται να πείθει με αυτό που παρουσιάζει. Γι' αυτό, άλλωστε, η παρέμβαση των οπαδών, αυτή που καταθέτουν από την κερκίδα ή από τον καναπέ του σπιτιού τους, αφορά την περίπτωση του Μουσλίμοβιτς, που δείχνει μόνος του στην επίθεση, ή άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κι αυτοί μοιάζουν μοναχικοί, σε ένα σχήμα που θα έπρεπε να παρουσιάζει μεγαλύτερη συνοχή και κατά συνέπεια πιο ευχάριστη αγωνιστική εικόνα. Από κει και πέρα, θα πρέπει να θεωρήσουμε βέβαιο ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε ευκαιρίες και ενδεχομένως σε γκολ.

Ισως εμείς και όλοι αυτοί που συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία των απαιτητικών ζητάμε πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να παράξει ο φετινός ΠΑΟΚ, αλλά ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του, ποιος φίλαθλος δεν θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο πέρα από μερικές νίκες...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x