Ο Κώστας Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ κόντρα τον Ηρακλή, καθώς δεν ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση. Την ενδεκάδα που έπαιξε εναντίον του Λεβαδειακού, σκέφτεται να παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος. Μέσα σε 25 λεπτά εξαντλήθηκαν τα 1.500 εισιτήρια που είχε παραλάβει ο «Δικέφαλος του Βορρά». Υπέγραψε διακανονισμό με την ομάδα ο Γκάβρανσιτς. «Συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα ο άξονας του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος», δήλωσε ο Στέφανος Μπορμπόκης στην «Sportday».
Οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν
Έτοιμος να αγωνιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής(2/11, 19:00) με τον Ηρακλή είναι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς. Ο 34χρονος πορτιέρο, ο οποίος είχε υποστεί διάταση στο αριστερό πόδι, δεν ένιωσε ενοχλήσεις στην χθεσινή προπόνηση και έδειξε πως είναι έτοιμος για να παίξει εναντίον την πρώην ομάδας του.
Δεν υπάερχουν όμως μόνο ευχάριστα νέα για τον Φερνάντο Σάντος, καθώς η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία είναι πλέον σίγουρη. Όσον αφορά τους Αθανασιάδη, Αναστασάκο και Μπιζέρα, προπονήθηκαν ατομικά και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Ο Φερνάντο Σάντος χρειάζεται κάποιον από τους δύο πρώτους, διότι διαφορετικά δεν θα έχει επιθετικό στον πάγκο.
Οι ίδιοι έντεκα
Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους έντεκα που ξεκίνησαν εναντίον του Λεβαδειακού.. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Δάρλας, δεξί ο Σνάουτσνερ και στο κέντρο της άμυνας οι Κοντρέρας, Μαλεζάς. Στον άξονα θα είναι ο Βερόν, έχοντας λίγο πιο μπροστά του τον Ίβιτς. Δεξιά θα είναι ο Κονσεiσάο και αριστερά ο Κωνσταντινίδης και στην επίθεση ο Μπακαγιόκο θα είναι λίγο πιο πίσω από τον Μουσλίμοβιτς.
Ο Σάντος πάντως δοκίμασε και κάτι διαφορετικό στην χθεσινή προπόνηση. Ο Μπαλάφας αγωνίστηκε δίπλα στον Βερόν και ο Ίβιτς πίσω από τον Μουσλίμοβιτς. Εκέι που έπαιζε δηλαδή μέχρι την 6η αγωνιστική. Ο Μπακαγίοκο έπαιξε αριστερά και ο Κωνσταντινίδης έμεινε εκτός.
Εξαντλήθηκαν
Μέσα σε 25 περίπου λεπτά εξαντλήθηκαν τα 1.500 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι του Καυταντζογλείου. Παρότι τα εκδοτήρια άνοιγαν στις 9 το πρωί, οι φίλοι της ομάδας ήταν έξω από αυτά από τις 6 και σε λίγη ώρα εξαντλήθηκαν.
Τα βρήκαν με Γκάβρανσιτς
Διακανονισμό για τις 100.000 ευρώ που του οφείλονται, υπέγραψε ο Γκόραν Γκάβρανσιτς με τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος αμυντικός δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποια ομάδα και είναι ελεύθερος.
Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






