Κώστας Νικολακόπουλος

Το μεγάλο λάθος του Κόκκαλη ενόψει του ντέρμπι

Νομίζω πως ο Κόκκαλης έκανε ένα μεγάλο λάθος ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αφού όλοι ξέραμε πως θα το πήγαινε ο ΠΑΟ το πράγμα-στόχος θα ήταν η διαιτησία.

Νομίζω πως ο Κόκκαλης έκανε ένα μεγάλο λάθος ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αφού όλοι ξέραμε πως θα το πήγαινε ο ΠΑΟ το πράγμα-στόχος θα ήταν η διαιτησία.

Από τον…Τζόνι Βεκρή, που βγήκε στην Αθλητική Κυριακή, μέχρι την έγγραφη…απαίτηση για τιμωρία του Νικολακόπουλου (θυμάστε τον τίτλο της στήλης, «ο Θρύλος γεμίζει και στον ΠΑΟ φταίει ο…Νικολακόπουλος»;) και την αλλαγή τώρα του ενός επόπτη.

Θα έπρεπε, λοιπόν, να βγει ο πρόεδρος από την αρχή της εβδομάδας και να δηλώσει δημοσίως: «Την Κυριακή ας παίξει όποιος διαιτητής θέλει ο Παναθηναϊκός. Ας τον ορίσει ο Πατέρας. Και όποιοι επόπτες θέλει ο Παναθηναϊκός. Τον ένα να πει ο Τζίγκερ και τον άλλο ο Βγενόπουλος. Και τον 4ο ο Γιαννακόπουλος. Παρατηρητή διαιτησίας δεν χρειάζεται να πουν. Βάζει ο Μπίκας, και καλύπτονται. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία αντίρρηση. Και παρακαλούμε τον κύριο Ψυχομάνη να δεχθεί τις όποιες προτάσεις, υποδείξεις, σκέψεις του πολυμετοχικού μας αντιπάλου».

Σοβαρά τώρα. Να γλιτώναμε όλο αυτό το πανηγύρι βρε αδελφέ. Άσε που καλύτερα θα έπαιζαν τον Ολυμπιακό την Κυριακή οι διαιτητές που θα όριζε ο Παναθηναϊκός. Διότι πολύ απλά δεν θα ήθελαν να εκτεθούν. Ενώ αυτοί που θα παίξουν τώρα, θα έχουν δεχθεί τέτοια πίεση που και καλά να θέλουν να παίξουν, ουδείς ξέρει πως θα τους βγει μέσα στο παιχνίδι.

Κρίμα, έχασε την ευκαιρία ο πρόεδρος. Να δούμε αν χάσει την ευκαιρία και η ομάδα, να του χαλάσει το πάρτι του Παναθηναϊκού, για το 3-0 στην Βρέμη. Όπως μετά το ΠΑΟ-Γιουβέντους 3-1, είχε γίνει το ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-0 στη Λεωφόρο. Όπως μετά το ΠΑΟ-Ρεάλ 2-2, είχε γίνει το ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-1 (ένα πρωτάθλημα ήταν το πέναλτι στο 90) πάλι στη Λεωφόρο. Κι όπως μετά την…επική πρόκριση επί της Βίσλα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε γίνει το ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-2 στο ΟΑΚΑ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x