Γενικά

Τσάμπιονς Λιγκ : Ανατροπή σκηνικού στα τηλεοπτικά

Από ανοιχτής εμβέλειας κανάλια θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ για την τριετία 2009-12. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στη συχνότητα του Mega Channel, το οποίο θα προβάλλει τις αναμετρήσεις που θα διεξάγονται την Τρίτη και η κρατική τηλεόραση θα διατηρήσει το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων της Τετάρτης . Στον ποδοσφαιρικό χώρο μπήκε και ο Ant1, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, οι αγώνες του οποίου θα γίνονται κάθε Πέμπτη. Η έκπληξη έγινε από την ON TELECOMS, που εξασφάλισε όλο το πακέτο των αγώνων 3-16 στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τις Πέμπτες. Για πρώτη φορά εκτός παιχνιδιού μένει η NOVA.

Από ανοιχτής εμβέλειας κανάλια θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ για την τριετία 2009-12. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στη συχνότητα του Mega Channel, το οποίο θα προβάλλει τις αναμετρήσεις που θα διεξάγονται την Τρίτη και η κρατική τηλεόραση θα διατηρήσει το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων της Τετάρτης. Στον ποδοσφαιρικό χώρο μπήκε και ο Ant1, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, οι αγώνες του οποίου θα γίνονται κάθε Πέμπτη. Η έκπληξη έγινε από την ON TELECOMS, που εξασφάλισε όλο το πακέτο των αγώνων 3-16 στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τις Πέμπτες. Για πρώτη φορά εκτός παιχνιδιού μένει η NOVA, κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Πιο αναλυτικά, το MEGA θα μεταδίδει κάθε Τρίτη το σημαντικότερο ματς ζωντανά και θα έχει αμέσως μετά εκπομπή με τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων της βραδιάς, επιστρέφοντας στο τοπίο της διοργάνωσης που μέσα από τη συχνότητά του έγινε γνωστό από το 1994 και μετά στο ελληνικό κοινό. Κάθε Τετάρτη η ΝΕΤ θα έχει όπως και την τελευταία τριετία το σημαντικότερο ματς και μετά εκπομπή με στιγμιότυπα, ενώ διατηρεί το δικαίωμα της μετάδοσης του τελικού, ο οποίος από το 2009 θα διεξάγεται πλέον Σάββατο. Επίσης, με το νέο πακέτο θα έχει το δικαίωμα μετάδοσης και του Σούπερ Καπ τον Αύγουστο από το Μονακό.

Ο ΑΝΤ1 πήρε το δικαίωμα της επιλογής των κυριότερων αγώνων του ΟΥΕΦΑ τόσο στις 8:00 όσο και στις 10:00 το βράδυ κάθε Πέμπτη καθώς και τα στιγμιότυπα για εκπομπή αμέσως μετά.

Η είσοδος της ON TELECOMS στο παιχνίδι ξάφνιασε αλλά και δημιούργησε καινούργια δεδομένα. Ο μεγάλος χαμένος είναι σαφέστατα η NOVA, που τα προηγούμενα τρία χρόνια είχε μεγάλο μερίδιο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα έμεινε εκτός παιχνιδιού. Επίσημες ανακοινώσεις από την ΟΥΕΦΑ αναμένονται αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x