Stoiximan Super League

Γυρίζει στην αγάπη του!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει στη μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΚ. «Την αγαπώ και θέλω να γυρίσω», είπε ο Σερβοέλληνας στο προχθεσινό ραντεβού με τους μετόχους και χθες είπε το μεγάλο "ναι". Τι

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει στη μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΚ. «Την αγαπώ και θέλω να γυρίσω», είπε ο Σερβοέλληνας στο προχθεσινό ραντεβού με τους μετόχους και χθες είπε το μεγάλο "ναι". Τι δήλωσε ο Ντούσκο στον NovaΣΠΟΡ FM. Χατζηχρήστος στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας: «Δεν θέλαμε τον Ντούσαν, αλλά προέχει η ενότητα». Βοηθός του Μπάγεβιτς ο Γεωργαμλής και γυμναστής ο Μπουρουτζίκας. Ο Μπάγεβιτς σε αριθμούς.

Απομένουν τα τυπικά

Το πείσμα των μετόχων της ΑΕΚ έφερε αποτελέσματα τελικά. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης». Στη συνάντηση χθες το απόγευμα, είπε το «ναι» και απομένουν οι τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθεί(μπορεί να συμβεί και σήμερα) η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το ότι από προχθές ο Σερβοέλληνας δέχθηκε να συζητήσει με τους διοικούντες της ΠΑΕ, σήμαινε πολλά. Αν και αρχικά φαινόταν προβληματισμένος, ο «πρίγκιπας» είχε ξεκαθαρίσει στους μετόχους: «Ναι, το θέλω πολύ», είχε πει και ανέφερε επίσης: «Την αγαπώ και θέλω να γυρίσω, αλλά δεν μπορώ να ζήσω ξανά αυτή την συμπεριφορά. Κι αν γίνουν πάλι τα ίδια και με βρίζουν, θα σηκωθώ και θα φύγω. Κάτι τέτοιο δεν θα κάνει καλό ούτε στην ΑΕΚ ούτε σε μένα».

Η βοήθεια του Νικολαόυ

Ο λόγος που φοβόταν είναι προφανής. Προβληματιζόταν για την αντίδραση των οργανωμένων και δεν ήθελε να κάνει ακόμα δυσκολότερη την ήδη «μπαρουτιασμένη» κατάσταση. Όμως με τη βοήθεια των Λάκη Νικολάου και Στέλιου Μανωλά, οι οποίοι τον ξέρουν καλά, άρχισε να «μπαίνει το νερό στο αυλάκι». Ειδικά ο πρώτος έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μπορεί να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος-κλειδί. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας αρνήθηκε να αναλάβει ξανά την προεδρία, αλλά θέλησε να βοηθήσει και θα επιστρέψει και ο ίδιος στην ομάδα. Μάλιστα, με τις δικές του «ευλογίες» θα αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής ή μάνατζερ ο Μανωλάς.

Βοηθός ο Γεωργαμλής

Δεν θα είναι ο Μελέτης Περσίας βοηθός του Ντούσαν Μπάγεβιτς αυτή την φορά, αλλά ο Λύσανδρος Γεωργαμλής. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως ο Γεωργαμλής ξέρει αρκετά καλά τη διαμόρφωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ. Επίσης, είναι και καλός φίλος του Στέλιου Μανωλά. Ο Μπάγεβιτς δεν αρνήθηκε να συμβεί κάτι τέτοιο. Γυμναστής όμως θα είναι ένας γνωστός του, ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας και κάποιο πόστο θα αναλάβει και ο Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, ο οποίος έχει εργαστεί παλαιότερα στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ο Λάκης Νικολάου θα φύγει από ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και επιστρέφει στην «Ένωση», φέρνοντας μαζί του τον Νίκο Πανταζή. Το μόνο που απομένει για την οργάνωση της ΑΕΚ, είναι να δούμε εάν θα γίνει κάποια αλλαγή στο τμήμα σκάουτινγκ, στο οποίο προϊστάμενος είναι ο Δημήτρης Μάρκος.

Τι θα γίνει στην Κρήτη;

Στην Κρήτη θα βρίσκονται 2.000 «κιτρινόμαυροι» οπαδοί για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ένα ερωτηματικό που γεννάται (πολύ λογικά) είναι πώς θα αντιδράσουν για το θέμα Μπάγεβιτς. Τα πρώτα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Τα περισσότερα εισιτήρια θα πάνε στα χέρια της «Original». Κοστίζουν 20 ευρώ και μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί την ημέρα του αγώνα(23/11) από τις 10:00 έως τις 13:00 από το ξενοδοχείο «ATLANTIS» και από τις 14:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης (16:45) από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

* Υπό τις οδηγίες των Αντώνη Κέζου(γυμναστής) και Χριστόφορου Κόλα(προπονητής της δεύτερης ομάδας) διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x