Stoiximan Super League

Μουρίνιο: «Αξίζαμε να χάσουμε»

Έξαλλος ήταν ο προπονητής της Ίντερ, Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στο «Μεάτσα», ωστόσο χαρακτήρισε δίκαια την ήττα της ομάδας του.

Έξαλλος ήταν ο προπονητής της Ίντερ, Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στο «Μεάτσα», ωστόσο χαρακτήρισε δίκαια την ήττα της ομάδας του.

«Αντιμετωπίσαμε θα έλεγα… ψυχοσωματικές δυσκολίες στον αγώνα. Είχαμε 7-8 παίκτες που είχαν βαριά πόδια και αργή σκέψη. Κάναμε ένα καταπληκτικό ματς με τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα και χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι παίζουμε καλύτερα και τα πράγματα γίνονται ευκολότερα για μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ συμπαγής και οργανωμένη ομάδα και ένας βαθμός θα ήταν πολύ σημαντικός γι’αυτούς. Δεν πήραν ρίσκα στον αγώνα κι έπαιξαν πολύ έξυπνα. Δεν μου αρέσει να χάνω. Ακόμη και αν προκριθήκαμε η Ίντερ δεν επιτρέπεται να χάνει από τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω όμως πως από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον προπονητή αξίζαμε αυτή την ήττα», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Δεν αξίζαμε μετά από τέτοια εμφάνιση να πάμε σπίτια μας γνωρίζοντας πως έχουμε ήδη προκριθεί. Θα προτιμούσα να πηγαίναμε στη Βρέμη με την ψυχολογική πίεση της υποχρέωσης για πρόκριση. Πλέον θα παλέψουμε για την πρώτη θέση, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι πλεονέκτημα αυτό, γιατί αρκετές μεγάλες ομάδες θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση».

Όσο για τις επιλογές του, είπε: «Προτίμησα να παρατάξω περίπου την ίδια ομάδα με αυτή που νίκησε τη Γιουβέντους το Σάββατο κι έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Αν είχα κάνει πολλές αλλαγές θα λέγανε όλοι πως χάσαμε επειδή έκανα rotation. Ξεκούρασα μόνο τον Στάνκοβιτς, γιατί μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους ήταν στα όριά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x