Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Στόχος εγώ και ο ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία στη «SportDay». Για ποιο λόγο ο Ουρουγουανός μέσος ενέπλεξε τον Ολυμπιακό και τι λέει για τον Γιώργο Δαλούκα. «Αν δεν με θέλουν, να μου το πουν να φύγω…», ήταν η χαρακτηριστικότερη ατάκα του 30χρονου άσου. Για ποιο λόγο θα συναντηθεί σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη. Αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει έξι ποδοσφαιριστές.

Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία στη «SportDay». Για ποιο λόγο ο Ουρουγουανός μέσος ενέπλεξε τον Ολυμπιακό και τι λέει για τον Γιώργο Δαλούκα. «Αν δεν με θέλουν, να μου το πουν να φύγω…», ήταν η χαρακτηριστικότερη φράση του 30χρονου άσου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γκαρσία:

Εχεις καταλάβει γιατί σε απέβαλε ο διαιτητής;

«Οχι, δεν έχω καταλάβει ακόμη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με απέβαλε ο διαιτητής. Η πρώτη κίτρινη κάρτα που πήρα είναι σωστή, επειδή παρεμπόδιζα τους παίκτες του Θρασύβουλου να κάνουν τη σέντρα. Τη δεύτερη όμως γιατί την πήρα; Δεν έκανα τίποτα».

Είπες κάτι στον διαιτητή;

«Οχι. Πώς να συνεννοηθώ μαζί του; Οι μόνες λέξεις που γνωρίζω στα ελληνικά είναι καλημέρα και καληνύχτα».

Επιχείρησες να τον βρεις μετά το τέλος του αγώνα, για να σου εξηγήσει γιατί σε απέβαλε;

«Οχι, δεν ήθελα να ρωτήσω. Μα δεν είχε λόγο να μου δώσει τη δεύτερη κίτρινη. Τι να τον ρωτήσω;».

Μίλησες με τον Φερνάντο Σάντος και με τους συμπαίκτες σου μετά το παιχνίδι; Τι σου είπαν;

«Μιλήσαμε. Ολοι μου είπαν πως δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να με αποβάλει ο διαιτητής».

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

«Τι να πω, δεν ξέρω. Είμαι εξοργισμένος. Σκέφτομαι πάρα πολλά και πρέπει να ηρεμήσω».

Είναι η δεύτερη κόκκινη κάρτα σε τρεις αγωνιστικές. Πού το αποδίδεις;

«Φαίνεται πως κάποιοι έχουν πρόβλημα μαζί μου. Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά έχουν ξεσηκωθεί εναντίον μου. Φάνηκε από το γεγονός πως κάλεσαν μόνο εμένα σε απολογία για το χτύπημα στον Ντιόγο, ενώ τον παίκτη του Ολυμπιακού δεν τον κάλεσαν για ένα άλλο χτύπημα σε μένα. Αν δεν θέλουν να αγωνίζομαι στην Ελλάδα, να μου το πουν να φύγω. Αυτό το πράγμα, όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Πιστεύεις ότι είσαι στόχος δηλαδή;

«Δεν ξέρω αν ο στόχος είμαι εγώ ή ο ΠΑΟΚ. Ισως να είναι ο ΠΑΟΚ. Αλλά αν θέλουν να πάρει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ας του το δώσουν από τώρα να το λήξουμε το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν εμπόδια».

Καταλήγοντας, ο έμπειρος παίκτης ανέφερε πως: «Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό στην καριέρα μου. Στην Ισπανία, όταν μία κάρτα είναι άδικη, δεν τιμωρείται από την Πειθαρχική Επιτροπή. Αν ήμασταν στην Ισπανία, δεν θα δεχόμουν ποινή μιας αγωνιστικής γι' αυτή την αποβολή, γιατί η δεύτερη κάρτα είναι άδικη και "πέφτει" κατά τη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής».

Κρίσιμο βήμα

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη, θα έχει σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα ζητήσει από τον κ. Αλογοσκούφη την απαλοιφή των τόκων και των προσαυξήσεων στα χρέη που βαραίνουν την ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων θέλει να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο σχετικά με το χρέος της εταιρείας στο Δημόσιο. Από την πλευρά της, η κυβέρνηση εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει λύση στο πρόβλημα του «Δικεφάλου του Βορρά», ωστόσο πρέπει να περιμένουμε και τις τοποθετήσεις του υπουργού Οικονομικών. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι διοικούντες, με προεξάρχοντα τον Ζαγοράκη, θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι για τη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, όταν και θα αναλυθούν τα δεδομένα για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Χωρίς Βερόν και Γκαρσία

Αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής (16:45, Novasports1) με τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Οι Θεσσαλονικείς είχαν χθες ρεπό, ενώ σήμερα θα περάσουν, για τρίτη φορά από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, εργομετρικά τεστ, αφού ο Φερνάντο Σάντος θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση του συνόλου των ποδοσφαιριστών.

Για τον αγώνα με τους Αρκάδες δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια και Βαγγελής. Επίσης, θα απουσιάσουν ο Πάμπλο Γκαρσία, που αποβλήθηκε στη Φυλή, και ο Ματίας Βερόν, που θα εκτίσει τη μία αγωνιστική από την τιμωρία του, επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, επανέρχεται ο Βλάνταν Ιβιτς, που εξέτισε την ποινή του.

• Μεταξύ των βραβευθέντων από τον ΠΣΑΠ θα βρίσκονται σήμερα οι Ζήσης Βρύζας και Ηλίας Αναστασάκος. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα τιμηθεί για τη συνολική προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο 30χρονος επιθετικός για το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x