Stoiximan Super League

Πάει για Μακίνουα!

Για την απόκτηση του Στέφεν Αγιοντέλε Μακίνουα κινείται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό (03/12) δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal news». Πρόκειται για τον Νιγηριανό επιθετικό της Λάτσιο και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους «λατσιάλι» και βρίσκονται σε αρκετά καλό σημείο. Προβληματισμένος από τις απουσίες στο παιχνίδι της Κυριακής (16:45, Novasports 1) με τον Αστέρα Τρίπολης ο Φερνάντο Σάντος. Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ζαγοράκη, ο οποίος θα μιλήσει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Για την απόκτηση του Στέφεν Αγιοντέλε Μακίνουα κινείται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό (03/12) δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal news». Πρόκειται για τον Νιγηριανό επιθετικό της Λάτσιο και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους «λατσιάλι» και βρίσκονται σε αρκετά καλό σημείο. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα, όμως η ρήτρα αποδέσμευσης του 26χρονου άσου αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ποιος είναι ο Μακίνουα

Ημερομηνία Γέννησης: 26/07/1983
Τόπος Γέννησης: Λάγκος, Νιγηρία
Εθνικότητα: Νιγηριανός
Ύψος: 1,86 μ.
Βάρος: 77 κ.
Θέση: Επιθετικός
Αριθμός Φανέλας: 26

Η καριέρα του

Χρονολογία, Συλλόγος, Συμμετοχές (Γκολ)

2002/03 Ρετζιάνα 28 (6)
Μέχρι τον Δεκέμβριο 2003 Κόμο 21 (6)
Μέχρι τον Ιούλιο 2004 Μοντένα 17 (1)
Μέχρι τον Δεκέμβριο 2004 Τζένοα 18 (6)
Μέχρι τον Ιούλιο 2005 Αταλάντα 17 (6)
2005/2006 Παλέρμο 23 (5)
2006/07 Λάτσιο 25 (3)
Μέχρι τον Δεκέμβριο 2007 Λάτσιο 14 (0)
Μέχρι τον Ιούλιο 2008 Ρετζίνα 9 (0)
2008/- Λάτσιο 4 (0)

Σύνολο: 176 εμφανίσεις και 33 τέρματα

Με προβλήματα η προετοιμασία

Προβληματισμένος από τις απουσίες που θα υπάρξουν στο παιχνίδι της Κυριακής (16:45, Novasports 1) με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει χωρίς τους τραυματίες Πάμπλο Κοντρέρας, Ρικάρντο Ματίας Βερόν, Ζλάταν Μουσλόμιβτς και τον τιμωρημένο Πάμπλο Γκαρσία τα πλάνα του. Έτσι, το έργο του 54χρονου προπονητή φαντάζει δύσκολο, αφού οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εκμεταλλευτούν την Τούμπα, προκειμένου να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Superleague.

Σημαντικότερη όλων θεωρείται η απουσία του Βερόν, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στις 12 προηγούμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και αποτελούσε βασική επιλογή του Σάντος σε ό,τι αφορά το κέντρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «πάγωσαν» όταν ο Βλάνταν Ίβιτς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Σέρβος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως έγινε γνωστό, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο 25χρονος άσος θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Σε ό,τι αφορά τον Κοντρέρας, ο Χιλιανός αμυντικός, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα επιστρέψει στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με την Ξάνθη (13/12, 19:00-Novasports 1).

Αποκαλύψεις την ερχόμενη Τρίτη

Την προσεχή Τρίτη (στις 13:30) θα δοθεί τελικά η συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» θα μιλήσει για διάφορα ζητήματα, όμως το συγκεκριμένο θα βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού έχει σχέση με το μέλλον και τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Από εκεί και πέρα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο στο χώρο όπου θα μιλήσει ο Ζαγοράκης να εμφανιστούν επιχειρηματίες που θα συμβάλουν στην κάλυψη της αύξησης.

Πλήρωσαν για Σικαμπάλα

Βαθιά οικονομική ανάσα πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς η Ζάμαλεκ πλήρωσε τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την υπόθεση Σικαμπάλα. Μετά την καταβολή των χρημάτων από τους Αιγυπτίους ο φάκελος του 22χρονου άσου έκλεισε οριστικά για τους Θεσσαλονικείς, έπειτα από πολύμηνη διαμάχη.

• Στις πέντε σήμερα το απόγευμα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στην Τούμπα για τις ανάγκες φωτογράφησης. Πρόκειται για τη φωτογραφία που θα κοσμεί τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ανάλογη είχε ετοιμαστεί και πέρυσι.

• Στη διάθεση του κόσμου τίθεται σήμερα τα 10.048 εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρας Τρίπολης και οι τιμές τους θα είναι ίδιες με τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x