Πόλο

«Κόλαση» στην πισίνα

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Α1 Πόλο των Ανδρών. Περίπου 100 άτομα κινήθηκαν εναντίον της αποστολής των "ερυθρολεύκων", τραυματίζοντας τον προπονητή των Πειραιωτών Βαγγέλη Πάτερο στο κεφάλι και τον Γιώργο Ντόσκα στο πόδι. Δείτε τι είπαν στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6 ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ολυμπιακού για τα επεισόδια.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Α1 Πόλο των Ανδρών. Περίπου 100 άτομα κινήθηκαν εναντίον της αποστολής των "ερυθρολεύκων", τραυματίζοντας τον προπονητή των Πειραιωτών Βαγγέλη Πάτερο στο κεφάλι και τον Γιώργο Ντόσκα στο πόδι. Δείτε τι είπαν στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6 ο αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και ο έφορος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πλυτάς. Ανακοίνωση Ολυμπιακού για τα επεισόδια.

Οι οπαδοί των «πρασίνων» κατέβηκαν από τις κερκίδες, βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον παικτών και του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού. Τα τραγικά γεγονότα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν ανεξέλεγκτοι, αφού η αστυνόμευση ήταν ελλιπής (30 αστυνομικοί) και δεν μπορούσαν να σταματήσουν τους ταραξίες. Κομμάτια τσιμέντου, σίδερα και γυαλιά εκτοξεύονταν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Επιμέλεια: Κώστας Αντωνιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x