Stoiximan Super League

Όργιο φημών για Μακίνουα

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέφεν Μακίνουα από τη Λάτσιο με τη μορφή δανεισμού. Ο ίδιος και ο μάνατζέρ του με δηλώσεις τους δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, αλλά αρκετά ιταλικά μέσα επιμένουν πως ο παίκτης είναι προ των πυλών της Τούμπας και μάλιστα αναφέρουν πως ενώ υπάρχει συμφωνία για το δανεισμό του στον ΠΑΟΚ, η διαφωνία έγκειται στο ύψος της οψιόν αγοράς του.

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέφεν Μακίνουα από τη Λάτσιο με τη μορφή δανεισμού. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τους Ρωμαίους και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, αν και δήλωσε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο από πλευράς «Δικεφάλου του Βορρά». Πάντως αρκετά ιταλικά μέσα επιμένουν πως ο παίκτης είναι προ των πυλών της Τούμπας και μάλιστα αναφέρουν πως ενώ υπάρχει συμφωνία για το δανεισμό του στον ΠΑΟΚ, η διαφωνία έγκειται στο ύψος της οψιόν αγοράς του.

«Δεν μου αρέσει πλέον εδώ και θα φύγω πριν τον Ιανουάριο. Έχω πολλές προτάσεις, αλλά δεν έχω ακόμη αποφασίσει πού θα πάω. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως σύντομα θα φύγω», δήλωσε ο 25χρονος άσος, που έχει αγωνιστεί σε εννέα ιταλικές ομάδες από το 2000 και μετά (!), αλλά φέτος μετρά μόλις τέσσερις εμφανίσεις με τους «λατσιάλι», όλες σαν αλλαγή.

Ο μάνατζέρ του, Σιλβάνο Μαρτίνα, ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν μας έχει πει κανένας κάτι επίσημο. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση εν όψει Ιανουαρίου». Για την απόκτησή του λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη από την Μπολόνια, την Αϊντχόφεν και ισπανικούς συλλόγους.

Περιμένοντας τα νέα για Γκαρσία

Με μοναδικό ερωτηματικό τον Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Την Πέμπτη θα εκδικαστεί η υπόθεση της… γροθιάς του Ουρουγουανού μέσου στον Ντιόγο και εφόσον τιμωρηθεί από την αθλητική δικαιοσύνη, ο Φερνάντο Σάντος δεν θα τον έχει και πάλι στη διάθεσή του. Άλλες εκκρεμότητες δεν υπάρχουν, αφού οι Κοντρέρας και Ίβιτς είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι, ο Βερόν εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός μάχης παραμένουν οι Μουσλίμοβιτς (ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ενδυνάμωσης), Βαγγελής (ατομικό πρόγραμμα) και Βιεϊρίνια (έκανε κάποιες ασκήσεις). Οι τρεις τελευταίοι θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά τις γιορτές.

Στο μεταξύ, ο Ζήσης Βρύζας επιστρέφει στη βάση του μετά το μεταγραφικό ταξίδι στο εξωτερικό. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είδε παίκτες σε δύο ευρωπαϊκές χώρες και φέρεται να έχει προχωρήσει και σε κάποιες επαφές.

*Την Πέμπτη στις 13:00 ο Ηλίας Αναστασάκος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x