Παλαιότερες

Ο πανικός του Ζαγοράκη και η τύχη του Ερνάντεθ

SportDay

Καμιά φορά τον πιάνει πανικός. Oχι, δεν το είδαμε αυτοπροσώπως, αλλά μας μεταφέρθηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Κι αν δεν είναι πανικός, για να μην είμαστε υπερβολικοί, είναι σίγουρα αυτό που λέμε «ο φόβος φυλάει τα έρμα». Ο Ζαγοράκης, λέει, πήγε στη χθεσινή προπόνηση και έπιασε τους τρεις αρχηγούς, τον Κονσεϊσάο, τον Κωνσταντινίδη και τον Ηλιάδη, για να τους θυμίσει ότι τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Σαν να χτυπά το καμπανάκι ο Θόδωρος όταν διαπιστώνει ότι υπάρχει χαλαρότητα, που τελικά δεν έχει να κάνει με τίποτε περισσότερο από μια μέρα καθυστέρησης (άντε και δύο) του Μουσλίμοβιτς. Ηταν να επιστρέψει το Σάββατο, έφτασε Δευτέρα. Πάρε τώρα το πρόστιμό σου. Τι νομίζετε, μόνο η ΠΑΕ θα πληρώνει πρόστιμα στον αθλητικό δικαστή; Ευκαιρία βρήκανε να βγάλουν τα απωθημένα τους στον Ζλάταν.

Δεν τον συγχώρησαν ούτε λόγω της κακοκαιρίας ούτε λόγω της καθυστέρησης των πτήσεων. Και καλά κάνουν στο κάτω κάτω της γραφής. Πού πήγες; Μέχρι το Βελιγράδι πετάχτηκες και έκανες δύο μέρες να επιστρέψεις. Α, ο Ζαγοράκης δεν τα σηκώνει αυτά. Επιασε, λοιπόν, τους αρχηγούς και τους το ξεκαθάρισε, διότι αντιλήφθηκε ότι εφαρμόζεται τακτική... σκορποχωρίου. Σκέφτηκε «να τους συμμαζέψω τώρα, για να μην έχουμε κρούσματα Ουντέζε». Φαντάζομαι ότι θυμάστε τον Ουντέζε που πήγαινε στο περίπτερο για σοκολάτα και επέστρεφε έπειτα από τρεις μήνες. Σε σχολή ζαχαροπλαστικής να φοιτούσε για να μάθει να φτιάχνει σοκολάτα, πιο γρήγορα θα έκανε…

Ο Ζαγοράκης τούς βάζει σε μια σειρά, παραμερίζει τον προπονητή Σάντος και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και χειρίζεται αποκλειστικά αυτός τις κρίσεις. Αυτός είσαι, μάγκα μου. Ετσι κάνουν όσοι πονούν το μαγαζί στο οποίο εργάζονται ή τέλος πάντων το διαχειρίζονται καλύτερα απ' ό,τι αν τους ανήκε ολοκληρωτικά. Το ίδιο κάνει και ο Λάμπρος Σκόρδας. Και τον Κόκε έπιασε και του είπε «παίξε καλά, διότι φέτος πετάς αετό…» και τον Ερνάντεθ πιάνει απ' το αυτί διότι σε πολλές περιπτώσεις είναι αλλού. Είναι λογικό να τα έχει ελαφρώς χαμένα μετά τη γέννηση της κόρης του. Λίγο το 'χετε να φτάνεις στα 51 και να γίνεσαι για δεύτερη φορά πατέρας; Κίκε, είσαι θεός. Σημειωτέον, έχει ένα γιο από τον πρώτο του γάμο. Ο δις χαζομπαμπάς έχει να κάνει, λοιπόν, με τον Λάμπρο, με τον Κόκε και με μερικούς ακόμα ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν αν αύριο θα ανήκουν στον Αρη έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα.

Αλλά, εδώ που τα λέμε, τι τον νοιάζει αν θα έχει τον Μπατιόν και τον Ζεντίλ στην ομάδα του; Το πρώτο που θα πρέπει να τον ενδιαφέρει είναι ο αγώνας της Τούμπας. Η διαδρομή, σε περίπτωση που δεν προκύψει οποιασδήποτε μορφής θετικό αποτέλεσμα, θα είναι ξενοδοχείο-Τούμπα-αεροδρόμιο. Ε, καλά, μην το δένετε κιόλας. Αλλά μην ακούτε τον Λάμπρο, που είπε ότι θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ερνάντεθ για δύο χρόνια. Ας όψεται το... επικοινωνιακό.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x