Stoiximan Super League

'Απέδρασε' από την Κρήτη ο Πανθρακικός

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός επί του Εργοτέλη με 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Οι φιλοξενουμενοι ήταν καλύτεροι, σε γενικές γραμμές, από τους Κρητικούς και το γκολ του Κλεμέντ στο 40', έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με τη νίκη τους αυτή, οι Θρακιώτες έφτασαν τους 22 βαθμούς, κάνοντας "ποδαρικό" με το "δεξί" τη νέα χρονιά. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 19 βαθμούς και έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός επί του Εργοτέλη με 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Οι φιλοξενουμενοι ήταν καλύτεροι, σε γενικές γραμμές, από τους Κρητικούς και το γκολ του Κλεμέντ στο 40', έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με τη νίκη τους αυτή, οι Θρακιώτες έφτασαν τους 22 βαθμούς, κάνοντας "ποδαρικό" τη νέα χρονιά. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 19 βαθμούς και έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.


Αν και ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν γρήγορα και έγιναν αρκετά απειλητικοί με τους Ριέρα και Ντιαλό, χωρίς ωστόσο να έχουν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Ο ρυθμός σταδιακά έπεφτε με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν αρκετά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Για τους Κρητικούς, ο Ογκουνσότο έπαιζε στο όριο του οφασάιντ προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του δεν μπόρεσε όμως να γίνει απειλητικός. Στο 40ο λεπτό ο Πανθρακικός με τον Κλεμέντ έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε το Δασκαλάκη και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Θράκης. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με τον Μπούντιμιρ αλλά ο Ρόκα ήταν σε ετοιμότητα.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι παίκτες του Εμίλιο Φερέρα έχασαν σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους στο 60’ αλλά Ντιαλό αρχικά και Πόνσε στη συνέχεια, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Δασκαλάκη. Η σημαντικότερη ευκαιρία για το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου χάθηκε στο 72ο λεπτό όταν ο Κουτσιανικούλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρόκα. Ένα λεπτό πριν το 90’ ο Ματάις βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο των γηπεδούχων τον ξεπέρασε δεν κατάφερε ωστόσο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κλειδώσει τη νίκη για τον Πανθρακικό.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Φερνάντες, Ορφανός (Ροτζέριο 52'), Κένεντι (Γελαδάρης 62'), Πλάσνεγκερ, Κορδονούρης, Τζούνιορ, Κουτσιανικούλης (Βακουφτσής 74'), Φραγκουλάκης, Ογκουνσότο, Μπούντιμιρ.

Πανθρακικός: Ρόκα, Βελάσκο, Ζαπρόπουλος, Κλέμαντ, Ολίσε, Πόνσε (Ματάις 80'), Λόπες, Ντιαλό, Ριέρα (Μπαχαρίδης 94'), Χαραλάμπους (Κωνσταντινίδης 73'), Αγγελόπουλος.

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Επιμέλεια: Κώστας Αντωνιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x