Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Έφυγε και δεν θέλει να επιστρέψει

Τη φανέλα της Βέρντερ θα φοράει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε με εξάμηνο δανεισμό τον διεθνή άσο στον σύλλογο της Βρέμης και θα βάλει αρχικά στα ταμεία του 300.000 ευρώ, ενώ αν πραγματοποιηθεί η κανονική μεταγραφή θα πάρει συνολικά 1,6 εκατομμύρια ευρώ. «Στόχος μου να μείνω στη Βέρντερ», το σχόλιο του Τζιόλη κατά την αναχώρησή του για τη Γερμανία. Στο προσκήνιο ο Σπάχιτς. Γράφουν για Μαρσέλο οι Βραζιλιάνοι. Τα λένε σήμερα Πατέρας-Βγενόπουλος. «», δήλωσε ο Χενκ Τεν Κάτε στη «De Telegraaf». Κανονικά προπονήθηκε ο Νίνης.

Τη φανέλα της Βέρντερ θα φοράει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε με εξάμηνο δανεισμό τον διεθνή άσο στον σύλλογο της Βρέμης και θα βάλει αρχικά στα ταμεία του 300.000 ευρώ, ενώ αν πραγματοποιηθεί η κανονική μεταγραφή θα πάρει συνολικά 1,6 εκατομμύρια ευρώ. «Στόχος μου να μείνω στη Βέρντερ», το σχόλιο του Τζιόλη κατά την αναχώρησή του για τη Γερμανία. Στο προσκήνιο ο Σπάχιτς. Γράφουν για Μαρσέλο οι Βραζιλιάνοι. Τα λένε σήμερα Πατέρας-Βγενόπουλος. «Ζητούν πολλά για Ζόνεφελντ», δήλωσε ο Χενκ Τεν Κάτε στη «De Telegraaf».

Στην Μπουντεσλίγκα και τη Βέρντερ Βρέμης θα συνεχίσει τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε με εξάμηνο δανεισμό τον διεθνή παίκτη, παίρνοντας αρχικά 300.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που οι Γερμανοί αποφασίσουν να προχωρήσουν στην αγορά του, θα βάλουν συνολικά στα ταμεία τους 1,6 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, σε περίπτωση που η Βέρντερ δεν θελήσει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Τζιόλη τότε ο παίκτης θα επιστρέψει στην Παιανία, αφού πριν πετάξει για τη Βρέμη ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2011. Σε αυτή την περίπτωση και για να παραχωρηθεί ξανά σε οποιονδήποτε σύλλογο, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να λάβει κάποιο όχι ευκαταφρόνητο ποσό, σύμφωνα με τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τους «πράσινους».

«Είναι μια μεταγραφή που θα ήθελε κάθε παίκτης, Το ίδιο ισχύει και για μένα. Πάω στη Βρέμη με στόχο να μείνω εκεί. Δεν σκέφτομαι ότι θα επιστρέψω. Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης κατά την αναχώρησή του για τη Γερμανία.

Στο προσκήνιο ο Σπάχιτς

Η πιο εφικτή από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την αμυντική του γραμμή φαίνεται πως είναι ο Εμίρ Σπάχιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός μπορεί να έχει πρόταση από το Αμβούργο, αλλά προ ημερών δέχτηκε τηλεφώνημα να μην υπογράψει πουθενά και να περιμένει για λίγες ημέρες ακόμη τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα κάνουν επαφές με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για τον 28χρονο άσο, ο οποίος έχει το επιπλέον προσόν ότι μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Γράφουν για Μαρσέλο οι Βραζιλιάνοι

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον (;) του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Μαρσέλο Αντόνιο Γκουέδες Φίλιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, μιλώντας σε Μ.Μ.Ε της Βραζιλίας «Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρεστίζ στην Ευρώπη και έχει προκριθεί στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν η συμφωνία κλείσει, θα είναι πολύ καλό για την καριέρα μου», τόνισε ο 21χρονος παίκτης της Βίσλα Κρακοβίας, με τον μάνατζερ του, Σέρτζιο Ντίας, να το προχωράει λίγο παραπέρα λέγοντας πως «Ο Παναθηναϊκός αναζητά εδώ και καιρό έναν παίκτη στην άμυνα. Η περίπτωση του Λέο, που δεν προχωράει, και του Μαρσέλο αποτελούν προτεραιότητα για την ελληνική ομάδα, ειδικά μετά το άδειασμα θέσης ξένου με τη μεταγραφή του Σόουζα για την Κορίνθιανς».

Τα λένε Πατέρας-Βγενόπουλος

Συνάντηση μεταξύ του Νίκου Πατέρα και του Ανδρέα Βγενόπουλου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα. Θέμα συζήτησης των δύο ανδρών τα μεταγραφικά, η διαιτησία και η εν γένει πορεία της ομάδας. Χθες υπήρξε συνάντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Αντωνίου, με τα μεταγραφικά να έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος ανέλαβε να προχωρήσει την υπόθεση Ζόνεφελντ, με την Αϊντχόφεν όμως να μην συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη.

Έτοιμος ο Νίνης

Στη διάθεση του Τεν Κάτε για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Πανθρακικό τέθηκε ο Σωτήρης Νίνης, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σωτήρης Λεοντίου και Κλέιτον, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Γιάννης Γκούμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x