Stoiximan Super League

Στο τηλεοπτικό παιχνίδι και ο ΣΚΑΪ!

Θετικά απάντησε ο ΣΚΑΪ στην επιστολή που έστειλε η Mondial, εταιρία που ανέλαβε τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας, να γίνει ο δεύτερος σταθμός (μετά το Novasports), που θα μεταδίδει αγώνες του πρωταθλήματος. Η θέση του δεύτερου σταθμού έμεινε κενή μετά την απόφαση του «Alpha» να αποσυρθεί από τη διαδικασία και αναζητείτο αντικαταστάτης. Η ΕΡΤ διεκδικεί επίσης τα δικαιώματα, ωστόσο ο ΣΚΑΪ προτίθεται να διαμαρτυρηθεί με επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, που είναι προϊστάμενος της κρατικής τηλεόρασης, λέγοντας πως ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος, καθώς η ΕΡΤ έχει έσοδα από τους πολίτες και δεν λειτουργεί με βάση κάθε άλλη ιδιωτική επιχείρηση

Θετικά απάντησε ο ΣΚΑΪ στην επιστολή που έστειλε η Mondial, εταιρία που ανέλαβε τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας, να γίνει ο δεύτερος σταθμός (μετά το Novasports), που θα μεταδίδει αγώνες του πρωταθλήματος. Η θέση του δεύτερου σταθμού έμεινε κενή μετά την απόφαση του «Alpha» να αποσυρθεί από τη διαδικασία και αναζητείτο αντικαταστάτης. Η ΕΡΤ διεκδικεί επίσης τα δικαιώματα, ωστόσο ο ΣΚΑΪ προτίθεται να διαμαρτυρηθεί με επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, που είναι προϊστάμενος της κρατικής τηλεόρασης, λέγοντας πως ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος, καθώς η ΕΡΤ έχει έσοδα από τους πολίτες και δεν λειτουργεί με βάση κάθε άλλη ιδιωτική επιχείρηση.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να διαθέσει 18,3 εκατ. ευρώ ετησίως (ενώ ο «Alpha» θα δαπανούσε 21 εκατ. ευρώ) για να εξασφαλίσει τη μετάδοση ενός αγώνα του Σαββάτου, πλήρη δικαιώματα στα στιγμιότυπα των αγώνων το βράδυ της Κυριακής και δικαιώματα μετάδοσης στα play-offs. Η συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Πέμπτη (15/1) θα είναι καθοριστική για το ποιοι θα πάρουν τα υπολειπόμενα κομμάτια της τηλεοπτικής πίτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x