Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Εξετάζει Ούτσε και Νιχάτ!

Αρκετοί επιθετικοί έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ακριβούς φορ, δεύτερες λύσεις, ακόμα και ανέφικτες περιπτώσεις. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με κάποια σενάρια, έχουν έρθει σε επαφή με τη Χετάφε, ώστε να παραχωρήσουν τον Ραούλ Μπράβο, με τους Ισπανούς να δίνουν τον Ικετσούκβου Ούτσε και τον Κέπα (Μπλάνκο Γκονζάλεθ). Ένας παίκτης που εξετάζεται και έχει προταθεί είναι ο Νιχάτ Καχβετσί, τον οποίο πουλάει η Βιγιαρεάλ. Για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη ενδιαφέρεται η Μπάγερν Μονάχου. Σήμερα απαντούν οι «ερυθρόλευκοι» στην προσφορά της Μπρίστολ Σίτι για τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Έρχεται με κοινοτικό διαβατήριο ο Λεντέσμα. .

Αρκετοί επιθετικοί έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ακριβούς φορ, δεύτερες λύσεις, ακόμα και ανέφικτες περιπτώσεις. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί να αποκτηθεί ένας γρήγορος στράικερ κάτω των 30 ετών και οι Πειραιώτες αναζητούν μία λύση δανεικού με οψιόν αγοράς. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με κάποια σενάρια, έχουν έρθει σε επαφή με τη Χετάφε, ώστε να παραχωρήσουν τον Ραούλ Μπράβο, με τους Ισπανούς να δίνουν τον Ικετσούκβου Ούτσε και τον Κέπα (Μπλάνκο Γκονζάλεθ). Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος ήταν στη λίστα του 45χρονου τεχνικού το καλοκαίρι, αλλά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Ένας παίκτης που εξετάζεται και έχει προταθεί είναι ο Νιχάτ Καχβετσί, τον οποίο πουλάει η Βιγιαρεάλ. Δυσκολότερη περίπτωση είναι εκείνη του Χαβιέ Σεβαντόν, αλλά υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές.

Σε ό,τι αφορά τον Όλα Τοϊβόνεν, ο 23χρονος άσος της Μάλμε βρίσκεται πολύ κοντά στην Αϊντχόφεν, αλλά οι διοικούντες την ομάδα του Λιμανιού φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για τον Σουηδό παίκτη. Σύμφωνα με τα Μέσα της πατρίδας του, η PSV κατέθεσε πρόταση 4 εκατ. ευρώ για τον Τοϊβόνεν και είναι πολύ κοντά στο να τον εντάξει στον δυναμικό της. Ο Μάρικα της Στουτγκάρδης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αλλά ο Ρουμάνος στράικερ αρχίζει και αγωνίζεται ως βασικός στη γερμανική ομάδα. Ο Ερνάν Κρέσπο έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους», αλλά οι Πειραιώτες θεωρούν ότι βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Έτσι, όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν την τελική απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη, προκειμένου να προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης ενός επιθετικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα έχει επαφές με στενούς του συνεργάτες.

Θέλει «Τόρο» η Μπάγερν!

Στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν, για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA, θα βρίσκεται σκάουτερ της Μπάγερν Μονάχου. Η γερμανική ομάδα ενημέρωσε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα στείλει άνθρωπό της, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Βασίλη Τοροσίδη. Οι Βαυαροί έχουν συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τον «Τόρο» και θέλουν να τον «τσεκάρουν», προτού κινηθούν για την απόκτησή του. Ο 23χρονος άσος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, μαζί με τον εκπρόσωπό του, Γιώργο Καζιάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τοροσίδης είχε συζήτηση για το συμβόλαιό του, αφού το καλοκαίρι υπάρχει το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής των αποδοχών του.

«Δεν είστε στα πλάνα μας»

Συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο είχαν χθες οι Μίρνες Σίσιτς και Ραούλ Μπράβο. Οι δύο ποδοσφαιριστές, συνοδευόμενοι από τους ατζέντηδές τους, πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου ενημερώθηκαν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και θα ήταν προτιμότερο να αναζητήσουν την επόμενη στάση στην καριέρα τους. Οι παίκτες υποστήριξαν ότι θα ψάξουν για τυχόν ενδιαφερόμενους, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να βρεθεί πρόταση που να ικανοποιεί τη διοίκηση. Πάντως, εντύπωση προκαλεί η κλήση του Μπράβο για λύση της συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», αφού ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή του Βαλβέρδε για την αριστερή πλευρά της άμυνας της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου (16:45, Alpha) με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Σήμερα του «Πάτσα»

Όπως έγινε γνωστό, αγγλική ομάδα ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Χρήστου Πατσατζόγλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την Μπρίστολ Σίτι, η οποία έχει στείλει αρκετές φορές άνθρωπό της στα επίσημα του Καραϊσκάκη, ώστε να παρακολουθήσει τον 30χρονο ανασταλτικό μέσο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πρόταση από την ομάδα της Τσάμπιονσιπ, που έχει δώσει διορία μέχρι σήμερα στους Πειραιώτες. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να απαντήσουν αρνητικά στην προσφορά του αγγλικού συλλόγου.

Έρχεται με κοινοτικό διαβατήριο ο Λεντέσμα

Κανονικά θα ενσωματωθεί ο Κριστιάν Λεντέσμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρωταθλητής», ο Αργεντινός άσος, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Σαν Λορέντσο, θα έχει το καλοκαίρι κοινοτικό διαβατήριο στην κατοχή του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο «Λύκος» έχει προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα και έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να αποκτήσει ευρωπαϊκή εθνικότητα. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν: «Αν μας έρθει με διαβατήριο, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα τον κρατήσουμε οπωσδήποτε».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x