Stoiximan Super League

Κοβάσεβιτς: «Μου σώσατε τη ζωή»

Μπορεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά για τον ίδιο δεν έχει τόση σημασία. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού μετά την επιτυχημένη επέμβαση που υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και σε αγγειοπλαστική επέμβαση δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο 35χρονος άσος μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του. «Μου σώσατε τη ζωή», είπε ο «Νταρκογκόλ» στους γιατρούς, όταν τελείωσε το χειρουργείο και έδωσε την πραγματική διάσταση της κατάστασης. «Αντιμετώπισε το πρόβλημα ως πρωταθλητής», δήλωσε ο Πάνος Σταματόπουλος στη «SportDay».

Μπορεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά για τον ίδιο δεν έχει τόση σημασία. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού μετά την επιτυχημένη επέμβαση που υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και σε αγγειοπλαστική επέμβαση δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο 35χρονος άσος μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του. «Μου σώσατε τη ζωή», είπε ο «Νταρκογκόλ» στους γιατρούς, όταν τελείωσε το χειρουργείο και έδωσε την πραγματική διάσταση της κατάστασης. Από την πλευρά τους, οι γιατροί επέμειναν ότι δεν πρέπει να αγωνιστεί ξανά, ωστόσο αυτό έχει πολύ μικρή σημασία, όπως ομολόγησε ο Κοβάσεβιτς.

Σταματόπουλος: «Σώθηκε η ζωή του Κοβάσεβιτς»

«Παρών» στην επέμβαση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν ο Πάνος Σταματόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε στο Σαν Σεμπαστιάν με τον Κυριάκο Δουρέκα. Ο καρδιολόγος του Ολυμπιακού μίλησε στη «SportDay»: «Ολα πήγαν καλά, το νοσοκομείο είναι πολύ καλά οργανωμένο και δικαιώθηκε ο Ντάρκο για την επιλογή του. Εδειξε εντυπωσιακή ψυχραιμία και επαναλαμβάνω ότι με εξέπληξε ο τρόπος που αντιμετώπισε την κατάσταση. Είχε καταλάβει τι συνέβη, τον κίνδυνο που διέτρεχε, και ακολούθησε τις οδηγίες που του δώσαμε με απόλυτη νηφαλιότητα. Αντιμετώπισε το πρόβλημα ως πρωταθλητής. Πραγματικά, δεν ξέρω αν εγώ θα είχα την ίδια ψυχραιμία και διαύγεια. Το σημαντικό είναι ότι σώθηκε η ζωή του. Τώρα θα έχει μία φυσιολογική ζωή και απλώς θα χρειαστεί μία παρακολούθηση», δήλωσε ο κ. Σταματόπουλος, του οποίου η άποψη είναι ότι ο Σέρβος επιθετικός δεν μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

«Να ευχαριστήσει τον γιατρό»

Μετά την επέμβαση έγινε συνέντευξη Τύπου στην πολυκλινική και μίλησαν ο γιατρός που έκανε την επέμβαση, Μαριάνο Λάρμαν, ο γιατρός της Σοσιεδάδ Εδουάρδο Εσκομπάρ και ο Πάνος Σταματόπουλος.

«Ο Ντάρκο πρέπει να ευχαριστεί τον γιατρό Σταματόπουλο για την έγκαιρη και ακριβή διάγνωση, γιατί ήταν μία πάθηση χωρίς συμπτώματα, κάτι που προκαλεί εντύπωση, αλλά και είναι πολύ πιο δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Συνήθως υπάρχουν πόνοι στο στήθος. Το πρόβλημα ήταν σοβαρό και έγινε σωστή αντιμετώπιση. Ηρθε εδώ για να είναι στο σπίτι του. Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα στο πλευρό του. Θα ακολουθήσει ειδική αγωγή για έναν χρόνο και θα υπάρχει συνεχής παρακολούθηση για την υγεία του. Δεν πρέπει να ρισκάρει, καλύτερα να σταματήσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Το λογικό είναι να σταματήσει, αλλά πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος», είπαν οι Ισπανοί.

Από την πλευρά του ο κ. Σταματόπουλος είπε: «Στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι εδώ διαπίστωσα γιατί ο Ντάρκο επέλεξε να γίνει εδώ η εξέταση. Τον δικαιώνει απόλυτα η επιλογή του. Βλέποντας την πόλη, το πόσο αγαπητός είναι και το πόσο οργανωμένο είναι το νοσοκομείο, πιστεύω ότι έκανε σωστή επιλογή ο Ντάρκο. Εγινε εξαιρετική δουλειά από τους συναδέλφους και όλα πήγαν καλά. Το σημαντικό είναι ότι σώθηκε ο Ντάρκο. Δεν αξίζει στους πρωταθλητές να πεθαίνουν αιφνίδια».

Την πραγματοποίηση ενός φιλικού με την Ρεάλ Σοσιέδαδ προς τιμήν του Ντάρκο Κοβάσεβιτς επιθυμούν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Σέρβος άσος λατρεύεται από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς…

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x