Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Μονόδρομος η νίκη με Λινο και Σορλέν

Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ απόψε (19:00, Novasports 1) κόντρα στον Πανθρακικό. Οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα παραμείνουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague και στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων» θα βρίσκονται οι Λίνο και Ολιβιέ Σορλέν. Πού έχουν... κρυφτεί οι επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση του «Χρυσού Δικεφάλου».

Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ απόψε (19:00, Novasports 1) κόντρα στον Πανθρακικό. Οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα παραμείνουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague και στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, ο οποίος χθες επικράτησε (1-0) στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Το πλάνο του Σάντος

Στην ενδεκάδα, με την οποία ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί απέναντι στον Πανθρακικό, κατέληξε ο Φερνάντο Σάντος, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα. Συγκεκριμένα, ο 55χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Βερόν και Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τους Κονσεϊσάο (δεξιά) και Σορλέν (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μουσλίμοβιτς και Αναστασάκος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Ηλιάδης, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Μπακαγιόκο και Βιεϊρίνια. Εκτός έμειναν οι Ρίζος, Μπισέρα, Γεωργίου, οι τιμωρημένοι Σνάουτσνερ, Μπαλάφας και οι τραυματίες Βαγγελής, Λάκης, Ίβιτς.

Ενοχλήσεις ο Ίβιτς

Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν βρίσκεται στην αποστολή του σημερινού αγώνα. Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, αφού αισθανόταν ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Σε ό,τι αφορά τους Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Σωτήρη Μπαλάφα, οι δύο ποδοσφαιριστές εκτίουν ποινές από συμπλήρωση κίτρινων καρτών. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στον Φερνάντο Σάντος να επιλέξει για πρώτη φορά τους Λίνο και Ολιβιέ Σορλέν για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά», μετά την απόκτησή τους. Ο Βραζιλιάνος μπακ και ο Γάλλος ακραίος μέσος θα καλύψουν την αριστερή πλευρά των Θεσσαλονικέων κόντρα στον Πανθρακικό.

Που είναι οι επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες;

Απογοητευμένοι από τη στάση επιφανών ΠΑΟΚτσήδων, οι οποίοι συμμετείχαν και σε προηγούμενες διοικήσεις (σε οποιοδήποτε τμήμα) και έδωσαν υποσχέσεις για τη στήριξη της «ομάδας» του Θοδωρή Ζαγοράκη, είναι οι διοικούντες την ΠΑΕ. Οι παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» προβληματίζονται από τα χρήματα που έχουν μπει στα ταμεία του συλλόγου και αγγίζουν τις 645.000 ευρώ, με την είσοδο 4.150 νέων μετόχων. Αυτό βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες των Θεσσαλονικέων, αφού δείχνει ότι πολλοί επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες δεν έχουν συγκινηθεί από την προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα και είναι ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα.

Η Συνέλευση του «Χρυσού Δικεφάλου»

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση του «Χρυσού Δικεφάλου», η οποία δεν έγινε την προηγούμενη Κυριακή, λόγω έλλειψης απαρτίας. Η ανακοίνωση του πολύ δραστήριου συνδέσμου αναφέρει:

«Καλούνται τα μέλη του "Χρυσού Δικεφάλου" σε επαναληπτική γενική συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφο 3 του καταστατικού, σε αίθουσα του ξενοδοχείου "Βεργίνα", την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009, ώρα 10:30 με θέματα:

1) Εκλογή προέδρου και γραμματέα γενικής συνέλευσης και εφορευτικής επιτροπής.
2) Απολογισμός πεπραγμένων.
3) Εκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
4) Απαλλαγή διοικητικού συμβουλίου & εξελεγκτικής επιτροπής.
5) Αλλα θέματα.
6) Αρχαιρεσίες διοικητικού συμβουλίου & εξελεγκτικής επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη του "Χρυσού Δικεφάλου". Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την προηγούμενη της γενικής συνέλευσης
».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x