Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Εχει τον πρώτο λόγο

Ο Λεονάρντο του Αγιαξ διεμήνυσε, μέσω του μάνατζέρ του, στον Παναθηναϊκό ότι το καλοκαίρι θα είναι η πρώτη του επιλογή. «Εχει σε προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό, διότι ο προπονητής είναι ο Χενκ Τεν Κάτε και είναι μια ομάδα με προοπτικές», είπε ο ατζέντης του. Θέλει να ντυθεί στα πράσινα ο Φαλκάο, αλλά η Ρίβερ δεν δίνει το 50% των δικαιωμάτων του. Δεν θέλει Ελλάδα ο Παλάσιο. Δύσκολα θα προχωρήσει του Νιλμάρ, λόγω της «τσουχτερής» τιμής του. Αρνείται τις προτάσεις από Αταλάντα και Ουντινέζε ο Μάντζιος. Λαμπρή η χθεσινή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο για τα 100 χρόνια του συλλόγου. οι παρευρισκόμενοι για το γήπεδο.

Ο Λεονάρντο του Αγιαξ διεμήνυσε, μέσω του μάνατζέρ του, στον Παναθηναϊκό ότι το καλοκαίρι θα είναι η πρώτη του επιλογή. «Εχει σε προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό, διότι ο προπονητής είναι ο Χενκ Τεν Κάτε και είναι μια ομάδα με προοπτικές», είπε ο ατζέντης του. Θέλει να ντυθεί στα πράσινα ο Φαλκάο, αλλά η Ρίβερ δεν δίνει το 50% των δικαιωμάτων του. Δεν θέλει Ελλάδα ο Παλάσιο. Δύσκολα θα προχωρήσει του Νιλμάρ, λόγω της «τσουχτερής» τιμής του. Αρνείται τις προτάσεις από Αταλάντα και Ουντινέζε ο Μάντζιος. Λαμπρή η χθεσινή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Δείτε πλάνα στη WEB TV. Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι για το γήπεδο.

Τον πρώτο λόγο για Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Ο Τεν Κάτε θέλει πολύ τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του Αγιαξ και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «SportDay», πριν από λίγες ημέρες υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Σε θέλουμε το καλοκαίρι», ήταν το μήνυμα του «τριφυλλιού» και η απάντηση από τον μάνατζέρ του ήταν η εξής: «Ο Λεονάρντο έχει σε προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό, διότι προπονητής είναι ο Χενκ Τεν Κάτε και είναι μια ομάδα με προοπτικές».

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Λεονάρντο να αποτελέσει καλοκαιρινή μεταγραφή. Ο ίδιος έχει δεχθεί κρούσεις και από ομάδες από την Τουρκία, αλλά τονίζει ότι: «Πρώτα θα μιλήσω με τον Παναθηναϊκό και αν δεν τα βρω θα ασχοληθώ με άλλες ομάδες».

Ο Βραζιλιάνος από το καλοκαίρι θα έχει ολλανδικό διαβατήριο, οπότε θα λογίζεται σαν κοινοτικός.

Ραντεβού για Φαλκάο

Ο Φαλκάο της Ρίβερ Πλέιτ είναι, ως γνωστόν, μέσα στους παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε στη Βαρκελώνη ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη, Σιβόρι, ο οποίος κατέχει και το 10% των δικαιωμάτων του. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τέσσερα χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Η ομάδα της Αργεντινής, όμως, αρνείται να παραχωρήσει το 50% των δικαιωμάτων αντί του ποσού των 5 εκατομμυρίων δολλαρίων που πρόσφεραν οι «πράσινοι». Η Ρίβερ θέλει 10 εκατομμύρια δολλάρια για το 100%, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε παραχώρηση του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Σε ό,τι αφορά τον Παλάσιο, ο παίκτης δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, ενώ για τον Νιλμάρ, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, λόγω της «τσουχτερής» τιμής του (15 εκατομμύρια ευρώ).

Δεν πάει Ιταλία ο Μάντζιος

Δύο ιταλικές ομάδες κατέθεσαν πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου (δανεισμός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι). Πρόκειται για την Αταλάντα και την Ουντινέζε, που θέλουν τον παίκτη.

Ο παίκτης, όμως, δεν θέλει να φύγει δανεικός. «Δεν θέλω να πάω κάπου δανεικός. Το έκανα, ήδη, μία φορά. Αν είναι για άμεση αγορά, κάτι μπορεί να γίνει. Ετσι, όμως, δεν υπάρχει λόγος να φύγω από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x