Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Πάει για Χούτο

Για την απόκτηση του Λάμπρου Χούτου θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης αποχωρεί από τον Πανιώνιο (κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί την Τετάρτη) και προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος έχοντας ανάγκη ενός ακόμη επιθετικού, θα επιχειρήσει να τον κάνει δικό του. «Ήρθα να αποδείξω τι αξίζω και να βοηθήσω», δήλωσε ο Λεβόν Πατσαγιάν κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Άρη οι Κοντρέρας, Λάκης, Βιεϊρίνια και Κονσεϊσάο.

Για την απόκτηση του Λάμπρου Χούτου θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης αποχωρεί από τον Πανιώνιο (κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί την Τετάρτη) και προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος έχοντας ανάγκη ενός ακόμη επιθετικού, θα επιχειρήσει να τον κάνει δικό του. Πολλά θα κριθούν από το αν ο Πανιώνιος θα αφήσει τον 30χρονο άσο ελεύθερο ή αν θα αξιώσει (και πόσα) χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή που αν και εφόσον λύσει το συμβόλαιο του, θα υπογράψει στην ομάδα του Σάντος για ενάμιση χρόνο.

Ήρθε ο Πατσαγιάν

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Λεβόν Πατσαγιάν. Ο Αρμένιος μέσος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Γκάις για έξι μήνες. «Ήρθα να αποδείξω τις ικανότητες μου και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει. Ξέρω πού ήρθα. Ξέρω για τον πρόεδρο, τον προπονητή και για τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ και πρέπει να το εκμεταλλευτώ. Δεν θα χάσω την ευκαιρία», δήλωσε ο διεθνής δεξιός χαφ κατά την άφιξή του. Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση, ανέφερε: «Προπονούμαι ένα μήνα, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν είμαι 100% έτοιμος. Πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα μπορώ να προσφέρω αυτά που μπορώ και θέλω να δώσω στον ΠΑΟΚ».

Με τα γνωστά προβλήματα

Χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για το Κύπελλο Hellas On Line. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας το πρωί της Τρίτης, ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε από την αποστολή τους τραυματίες Κοντρέρας, Λάκη και Βιεϊρίνια, καθώς και τον τιμωρημένο Κονσεϊσάο. Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής για το μεγάλο ματς είναι οι: Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αναστασάκος, Δάρλας, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παραλίκης, Μπιζέρα, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μάρκος Αντόνιο, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς και Βερόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x