Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Η ώρα του Λεοντίου!

Η επιστροφή του Σωτήρη Λεοντίου πλησιάζει… Ύστερα από ενάμισι περίπου χρόνο, ο μέσος του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται εντατικά για την άμεση ενσωμάτωσή του στα κοινά της ομάδας. Σήμερα, ο αριστεροπόδαρος άσος ακολούθησε την προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, δείχνοντας πως ο σοβαρός τραυματισμός του αποτελεί παρελθόν. Στα μεταγραφικά, αρνητική τροπή πήρε η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας, Μπομπό.

Η επιστροφή του Σωτήρη Λεοντίου πλησιάζει… Ύστερα από ενάμισι περίπου χρόνο, ο μέσος του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται εντατικά για την άμεση ενσωμάτωσή του στα κοινά της ομάδας. Σήμερα, ο αριστεροπόδαρος άσος ακολούθησε την προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, δείχνοντας πως ο σοβαρός τραυματισμός του αποτελεί παρελθόν. Στα μεταγραφικά, αρνητική τροπή πήρε η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας, Μπομπό. «Είναι ανεξίτηλα χαραγμένες οι μνήμες του Γουέμπλεϊ», τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, o Αριστείδης Καμάρας.

Δηλώνει παρών ο Λεοντίου!

Η εναέρια μονομαχία με τον Λομάνα Λούα Λούα- στο εναρκτήριο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- και η… άτσαλη «προσγείωσή» του είναι μια εικόνα που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει… Ο τραυματισμός του σοβαρός, όπως και ο χρόνος απουσίας του… Ο Σωτήρης Λεοντίου πάλεψε και ύστερα από ενάμισι, περίπου, χρόνο είναι έτοιμος να πατήσει πάλι γήπεδο.

Εκ του αποτελέσματος, η αποφασιστικότητα και η θέληση που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα ανταμείφθηκε… Στη σημερινή (29/1) προπόνηση, ο αριστεροπόδαρος άσος ακολούθησε το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους «πράσινους». Εκτέλεσε κανονικά της ασκήσεις, αλλά προτιμήθηκε να μην λάβει μέρος στο οικογενειακό διπλό (μαζί και ο Γκούμας). Όπως και να’χει, πάντως, ο Τεν Κάτε έχει πλέον ακόμη έναν άσο στο μανίκι του. Σίγουρα δεν θα τον υπολογίζει στο κυριακάτικο (1/2, 16:45) εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά θα του δώσει χρόνο συμμετοχής κάποια στιγμή. Το πότε εξαρτάται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και ασκήσεις στις ταχύτητες. Στην συνέχεια δούλεψαν πάνω στις πάσες, στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Χάθηκε και ο Μπομπό

Αρνητική τροπή πήρε και η προσπάθεια απόκτησης του Μπομπό για τον Παναθηναϊκό. Η Μπεσίκτας αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, κατόπιν και της σχετικής πίεσης των φιλάθλων της. Μετά από την εξέλιξη αυτή, το πιθανότερο είναι ότι οι «πράσινοι» δεν θα αποκτήσουν επιθετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης παίρνει παράταση για το καλοκαίρι.

Παράλληλα, από τη στιγμή που δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στο ρόστερ του «τριφυλλιού», ο Ντέιβιντ δεν θα παραχωρηθεί δανεικός για να ελευθερώσει θέση ξένου. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μαζί με τον Πολωνό Γιάκουμπ Βαβρζίνιακ θα είναι, εκτός απροόπτου, οι δύο μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

«Να ενεργοποιηθεί ο Βγενόπουλος»

Την είσοδο του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Διοικητικό Συμβούλιο πρότεινε στο χθεσινό Δ.Σ. ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Πατέρας. Με την πρόταση συμφώνησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ο κύριος Βγενόπουλος δεν θα πρέπει πια να είναι εξωδιοικητικός και να κάνει δηλώσεις. Θα πρέπει να μπει στο Δ.Σ. και να μιλάει ως μέλος του Δ.Σ.». Έτσι, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι από τη νέα σεζόν ο Βγενόπουλος όχι μόνο θα μπει στο Δ.Σ. αλλά θα πάρει και αξίωμα, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις αποφάσεις του συλλόγου.

Αύριο η συνάντηση με τον Α.Τσίπρα

Για αύριο στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Βαγγέλη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχθηκε χθες την πρόταση του «τριφυλλιού» για τη συνάντηση που αφορά το θέμα του γηπέδου και έτσι οι δύο πλευρές θα τα πουν στα γραφεία του Κόμματος.

* Την παραχώρηση των Αργύρη Σάμιου και Νίκου Παντίδου στον Ηλυσιακό, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αποφάσισε ο Παναθηναϊκός.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x