Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Θέλει επιθετικό ο Σάντος

Την απόκτηση ενός επιθετικού ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος από τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Έτσι, η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» θα προσπαθήσει να κάνει πράξη την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού. Τα χρονικά περιθώρια για να έρθει ένας παίκτης στους «ασπρόμαυρους» στενεύουν, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με κάποιον Βραζιλιάνο φορ. Για την απόκτηση του Ομέρ Γκολάν κινούνται οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισραήλ. Να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι οι παίκτες θέλει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και η διοίκηση.

Την απόκτηση ενός επιθετικού ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος από τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Έτσι, η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» θα προσπαθήσει να κάνει πράξη την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού. Τα χρονικά περιθώρια για να έρθει ένας παίκτης στους «ασπρόμαυρους» στενεύουν, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με κάποιον Βραζιλιάνο φορ. Είναι αρκετά πιθανό η μεταγραφή να ολοκληρωθεί την τελευταία στιγμή (σ.σ.: 2 Φεβρουαρίου), καθώς πρόκειται για μία μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι παράγοντες της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισραήλ, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ομέρ Γκολάν. Πρόκειται για τον διεθνή φορ της χώρας, που αγωνίζεται στη Λόκερεν και φέτος σε 22 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 5 τέρματα. Ωστόσο, η ΠΑΕ διαψεύδει οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Λάμπρου Χούτου, η μεταγραφή του 30χρονου άσου έχει «κολλήσει», αφού οι Θεσσαλονικείς δεν επιθυμούν να παραχωρήσουν τον Στέλιο Ηλιάδη στον Πανιώνιο, κάτι που δεν ήθελε και ο 23χρονος μέσος.

Χαμηλά το κεφάλι…

Μπορεί η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα με αποκλεισμό του «αιώνιου» αντιπάλου, Άρη, να είναι σημαντική και να έφερε ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση προσπαθούν να κρατήσουν… χαμηλά την μπάλα, καθώς υπάρχει η δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Θοδωρή Ζαγοράκη το βράδυ της Τετάρτης προς τους συνεργάτες του που πανηγύριζαν. «Δεν κάναμε και τίποτα σπουδαίο». Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φρόντισε να έχει συζήτηση με τους αρχηγούς της ομάδας (Κωνσταντινίδη, Κονσεϊσάο, Ηλιάδη και Μαλεζά), στους οποίους τόνισε: «Πάμε καλά, είμαστε στους στόχους, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Πείτε και σε όλους τους άλλους ότι δεν κρίθηκε τίποτα. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί».

Ο Ζαγοράκης αναφέρθηκε και σε κάποια οικονομικά ζητήματα, λέγοντας στους παίκτες ότι η ΠΑΕ όχι μόνο θα εξακολουθήσει να είναι συνεπής απέναντί τους, αλλά θα μπορεί ανάλογα με τη μετέπειτα πορεία να κάνει και τις υπερβάσεις της όσον αφορά τις αμοιβές τους.

Στη διάθεση του κόσμου τέθηκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μέσω του Ιντερνετ. Στα εκδοτήρια της Τούμπας θα υπάρχουν από τη Δευτέρα και οι τιμές τους είναι: 25 ευρώ στις θύρες 7 και 8, 40 ευρώ στις θύρες 5 και 6, 60 ευρώ στις θύρες 2 και 3 και 80 ευρώ στη θύρα 1.

Ο Φερνάντο Σάντος υπολογίζει ξανά τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αφού ο Πορτογάλος ακραίος μέσος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής για την αποβολή του στο παίχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x